/Cluj/Spital

Ambulatoriul Integrat al Spitalul Clinic de Boli Infectioase

Calea Moților 19, Cluj-Napoca 400001, România

Ambulatoriul Integrat al Spitalul Clinic de Boli Infectioase
Spital
2.9
19 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH9M+48 Cluj-Napoca, România
+40 364 131 238
infectioasecluj.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–20
Marți: 7–20
Mirecuri: 7–20
Joi: 7–20
Vineri: 7–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Wind of change
Wind of change2 ani în urmă
Ar trebui citiva aruncati afara din servici! Ori este permanemt ocupat linia, ori daca din gresala prinzi sa sune, NU raspunde nimeni! Cineva consuma aerul degeaba pe acolo!
Rus Rus
Rus Rus2 ani în urmă
Un spital curat in care tot personalul e gata sa te ajute...sectia de reumatologie e cea care o folosesc si doamna doctor Schiotis Ruxandra e de nota 10....felicitari pt ceea ce faceti...nu vad cum se justifica cei ce dau o stea sau doua...
Alina-Ana Duma
Alina-Ana Duma2 ani în urmă
Buna dimineața,nu recomand medicul pediatru Baciu Cristina,un medic fara empatie fata de copil,nu mi-a consultat fetița era răcită,a întârziat 10 minute ,pe hol mă întreabă ce are fetița fara profesionalism după in cabinet sta pe scaun și-mi spune direct că ii obeza fetița.Am cerut explicații și efectiv am fost dată afară din cabinet.Doamna doctor daca erai in Germania îți pierdeai locul de munca dar aici vă permiteți tot cu pile și relațiile din spital.Nici la clinica privata nu întârzii dar aici ii normal se pare...in plus am văzut dezinteres,scarba și indiferența față de un copilaș.Rusine doamna doctor nu așa consultați un copil din scaun fara respect...sunteți plătiți de pe scaun sa lucrati
Sivi Munteanu
Sivi Munteanu2 ani în urmă
Mi-am facut programare on line la ginecologie pentru 20.07.2021...chiar m-am mirat ca poti rezolva cu programarile on line,nu ca si pana acum,cand trebuia sa mergi dimineata ,sa iei numar la fisier,iar daca medicul avea program dupa masa,reveneai.Cand ajung la cabinet,surpriza,doamna doctor Burghelea este in concediu din 19.07.Ma intreb de ce nu am fost anuntata?! Si ca sa fie totul si mai frumos,este afisat pe usa cabinetelor de ginecologie,ca nu sunt fonduri pentru Babes Papanicolau!... pai,nu era vorba ca se pune baza pe preventie, si se deconteaza analizele celor peste 40 ani? Aceasta policlinica este o rusine,mai bine ar fi desfiintata si banii decontati catre policlinicile private,unde serviciile sant de calitate.Platim degeaba asigurari de sanatate!
Dorin Pop
Dorin Pop2 ani în urmă
E ciudat să spui că îți place un spital. La spital nu mergi că îți place ci mergi de nevoie. A fost bine în sensul că este spațiu ca să stai la rând, apoi la recepție sunt cel puțin doi angajați care să te ajute. Faptul că stai mai mult la rând este din pricina prea multor bolnavi. Suntem o țară care nu știm să ne păstrăm sănătatea. În loc să prevenim noi tratăm.
DailyCLB
DailyCLB2 ani în urmă
Hai sa vedem. O instutie cu oameni ok dar si cu doctori cu empatie zero fata de pacienti.
Prietena mea a ajuns la Ginecologie cu dureri unde a avut programare cu fiinta(ca femeie nu o pot numii)
numita Burghelea Olga.
"Doamna doctor" dupa ce a facut niste analize la nivel col uterin si a descoperit ca nu era tot in regula, a programat-o la investigatii amanuntite, insa intre timp doamna doctor si-a luat concediu, iar toate lucrurile au ramas in aer.
Desigur prietenei mele asistenta i-a zis sa revina in urmatoarea luna pentru o noua programare.
Niciun interes fata de pacient, ce naiba cauta oamenii astia in sistemul public de sanatate daca nu dau 2 bani pe oameni?
Este normal sa ramai asa in aer, cu dureri, pana doamna doctor care ti-a luat biletul de trimitere se intoarce din concediu? Acum umbla dupa alt bilet de trimitere, fa alte programari in alta parte, ia-o de la zero.
PS. Testele facute au fost platite, nu sunt fonduri. :)
Monica Brad
Monica Brad2 ani în urmă
Nu recomand!! Mai bine mergi la privat si ai garanția ca se ocupa medicul si isi da interesul. Am intalnit o doctorita foarte sictirita si m-a consultat foarte superficial, 5 minute pe ceas si a tratat problema cu indiferenta fara empatie
Sincer regret ca am ales sa merg la stat.
Jose Adrian Neamtu
Jose Adrian Neamtu2 ani în urmă
Cam greu cu telefoanele - suna ocupat, nu raspund la ele, medicii sunt ocupati, se papa banii contribuabililor la greu... Sistem comunist 100%. Vreau casa de asigurari de sanatate privata.
Locații recomandate