/Buzau/Spital

Spitalul Județean de Urgență Buzău

Bulevardul Stadionului 7, Buzău 120140, România

Spitalul Județean de Urgență Buzău
Spital
2.1
152 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5R22+68 Buzău, România
+40 238 719 132
spitalulbuzau.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Bianca Damaris Ciornei
Bianca Damaris Ciornei2 ani în urmă
Dacă vreți să muriți... Aici să mergeți!!!
Mi-au externat bunicul (după o zi) cu branula in mână, slăbit după o hemoragie, neschimbat (deși lăsasem schimburi), sedat și înfometat, adus în curtea spitalului în cărucior.
Diagnostic neconcludent (pentru că nu au făcut analize specifice care să-l demonstreze).
Evitați acest spital. Tot aici mi-a murit bunica ,,cu zile".
Sebi Leonte
Sebi Leonte2 ani în urmă
Am ajuns la ora 5 la urgente cu o urgenta de cazul roșu și la ora 11 noapte m-au băgat în operație și m-au cusut exact ca pe sac jalnic și doamna de la urgente înjura toată lumea nu crecomand mergi cu o problema și te întorci cu 10 și o igiena de tot halul🤮
Mihai Gradinaru
Mihai Gradinaru2 ani în urmă
12 zile medicul de la cardiologie nu a vb.cu mine.Bataie de joc pe banii statului.Sa ferească Dumnezeu sa ajungi la Spitalul Județean Buzau.Rusine pt modul cum va comportați cu pacienții și aparținătorii.Oricum nu contează pt voi ce scriem noi.Sunteti plătiți, doctorii, cu zeci de mii de lei pe luna și va bateți joc de oameni.RUSINE!
Viliam chitoi
Viliam chitoi2 ani în urmă
O bataie de joc la adresa contribuabililor!
Am incercat in cursul zilei de ieri, timp de doua ore, sa fac o programare telefonica ptr. Oftalmologie. Programarea se poate face doar telefonic, o data pe luna intr-un interval de 2h(13:00 - 15:00).
Am sunat timp de 2h permanent, telefoanele lor fixe nu functionau, iar mobilul era tot timpul ocupat.
Ce facea dna. centralista in tot acest timp? Probabil era tot pe telefon, dar pe cel personal.
Le-am transmis si pe mail celor din conducerea spitalului, cele intamplate, binenteles nu am primit niciun raspuns.
Cum ar putea fi tras la raspundere un angajat al Spitalului daca aceasta conducere nu are nicio reactie?
Georgiana Nicoleta
Georgiana Nicoleta2 ani în urmă
Vineri, mama mea a fost luata de salvare si dusa la acest spital.
Avea glicemie 350, dureri groaznice de burta si spate, stari de voma, VSH 120 cf analizelor de sange facute la un laborator particular pentru ca se simtea rau de cateva zile. Personalul de garda nu a considerat ca trebuie internata, i au pus o perfuzie, au luat probe pentru analize si i au spus ca pleaca acasa. Inainte sa o externeze, si au adus aminte ca nu i au citit rezultatele analizelor, se tot intrebau intre ei unde sunt rezultatele. Intre timp le au ratacit, timp in care, cineva din personal a replicat ca" lasa ma ca luni tot aici vine si le gasim noi atunci ". Au externat o cu un diagnostic de colica renala, i au prescris un antibiotic si i au zis ca trebuie sa plece.
La 1 noaptea, singura, fara insotitor ( avand in vedere situatia COVID ), fara telefon (pentru ca cei de pe salvare i au spus sa nu si ia bagaj la ea pentru ca nu se stie daca o opresc la spital, dar au notat nr de telefon al familiei in fisa ei), a fost data afara din spital. Nu i au chemat macar un taxi, a iesit ea singura in strada de unde a luat un taxi si a venit acasa.
Bineanteles ca diagnosticul pus nu are nicio legatura, este departe de adevar. Mama a fost dusa de urgenta la spital in Bucuresti a doua zi.
Judecati voi, oameni buni aceasta situatie! Oamenii tot scriu aici pe site ul spitalului si nimic nu se schimba in atitudinea unor oameni aflati acolo sa salveze vieti! Nu generalizez, sunt si oameni de exceptie, doctori buni, care sunt OAMENI inainte de toate, dar ,din pacate, sunt prea putini.
Cristina Coman
Cristina Coman2 ani în urmă
Acum un an și câteva luni, mama mea a fost adusă de o ambulantă la UPU Buzau și a fost lăsată in fata spitalului pentru ca ambulanta a trebuit sa plece sa preia un alt caz. După ce am tot sunat la 112, ca mama mea suferea de o boala gravă și nu putea sa respire, cineva a luat-o si a dus-o intr-un container unde a stat de duminica de la ora 16 pana luni la ora 23 (când a primit rezultatul testului covid) si nu a mai trecut nimeni pe la ea, niciun tratament in toată perioada asta de 30 de ore…o zi mai târziu mama mea a decedat. Avea 51 de ani. Acesta nu este spital, medicii si asistentele își fac poze de postat pe Facebook in loc sa își facă treaba. Jalnic.
Anamaria Hinta
Anamaria Hinta2 ani în urmă
Oribilă experiență! Am fost internată o săptămână și puțin în spital, timp în care am văzut pe zi ce trece apatia atât a multor asistente, cât și a doctoriței care mă consulta. Anumite aspecte ale vieții personale mi-au fost luate în derâdere de aceste ființe, făcând glume detestabile chiar de față cu mine în legătură cu acest aspect.
Octaviana Marilena Vintila
Octaviana Marilena Vintila2 ani în urmă
Doctor inapt sa vorbească,ca omul, nu consulta ci tipa tine oameni în urgenta degeaba .asistente dezinteresate care nu știu pe ce lume se afla,pacienți suferinzi. Aer inchi mizerie dezamăgire totala. Domnule Toma cum ii plătiți pe acești monștri. Domnule arătat degeaba aveți surd ca nu va susține nimeni decât oameni dvs. Rafila ești degeaba duce la rusi ca ai omorât destui. După voi moarte și dezastru. VAI DE NOI CEI ONESTI CINSTITI SI MUNCITORI
Locații recomandate