/Buzau/Spital

Amamed Expert Center

Strada Matei Basarab 71, Râmnicu Sărat 125300, România

Amamed Expert Center
Spital
2.6
22 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
93P2+C8 Râmnicu Sărat, România
+40 764 903 283
amamedexpertcenter.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Sorin Asaftei
Sorin Asaftei2 ani în urmă
Dupa ce obtii o programare în termen de 5-6 săptămâni, te suna cu cateva ore inainte de a te prezenta la clinica, să-ți spună ca de fapt, nu mai au fonduri disponibile si ca medicul respesctiv nu este disponibil! Mai au tupeul sa te intrebe dacă dorești să te adauge din nou pe o noua lista de asteptare.Pe bune?!
Neserioși!!! Specific noua... 🤬🤬
Simona Loredana
Simona Loredana2 ani în urmă
Extrem de neserioși!!! După ce am obținut cu greu, o programare, in urmă cu 2 luni, de dimineața când trebuia să mă prezint la clinică, am fost sunată, să mi se spună ca nu au medic și că fondurile sunt epuizate deja, asta in condițiile in care am alergat pentru trimitere și adeverința și a trebuit să
să mă invoiesc de la sevici... Mai voiau să ma reprogrameze la naiba in prazni, peste cine stie câte alte luni... Nu le-aș scorda nicio stea, dar nu puteam scrie recenzia. NU RECOMAND!!!
Violeta Perian
Violeta Perian2 ani în urmă
Am fost tare mulțumiți de servicii. Cel puțin de doamna dr.Popa Luminita si dl dr. Adnan am oferi 100 de stele! Vă multumim pentru devotament si profesionalism.
Toader Tudor
Toader Tudor2 ani în urmă
Sun și fac programare.
Mă programează după 3 săptămâni.
Aștept ziua programării.
Cu o zi înainte mă sună că n-au doctor.
Mă amână.
Cică mă sună ei,când revine doctorul.Și atunci reprogramează.
După alte 2 săptămâni nimic.
Dogaru Gina
Dogaru Gina2 ani în urmă
Raspund la telefon foarte greu si cand reusesti in sfarsit sa te progranezi inainte cu o zi la data respectiva te sun de la clinica sa iti amane programarea.
Jarod Stan
Jarod Stan3 ani în urmă
Nu recomand, au pe site cică 3 doctori, dermatologie, dar au doar 1 persoana, care își ia concediu când vrea, neanunțat, și când în sfârșit o prinzi, și faci programare, Amamed te amână, nu știu din ce motive, sa va fie rușine Amamed
Any Anytha79
Any Anytha792 ani în urmă
In privinţa fişei auto, 0 stele! Vii dimineaţa, şi pleci după ora 15:30. Nu recomand!
Gabri Dragomir
Gabri Dragomir2 ani în urmă
Nu meritati nici macar o stea!!! De sunat sa vb cu un operator din spital nici nu trebuie sa ma gandesc sa fac asta, am sunat de azi dimineata de 50 de ori si nu raspunde nimeni, soțul meu a facut săpt trecută o fisa medicală care trebuia finalizată azi ca asa a fost anunțat, spunând că ne suna sa ne spuna ora, fiind miercuri ,ziua în care trebuia a se duca sa finalizeze analizele ,nu am primit niciun telefon. Soțul s a dus bineinteles sa le termine ca sa nu uitam ca suntem la privat si le facem pe banii nostri,nu ai statului.. acolo cand a ajuns bineinteles ca doctorita care trebuia a se ocupe de el a plecat acasă, trecând pe lângă el. După minunatele asistente care n au nici o treaba cu această munca, mai bine erau vânzatoarea la un magazin, i au spus soțului ca trebuia sa astepte sa fie sunat ,in conditiile in care au specificat,defapt o doamn doctor i a spus soțului ca miercuri sa vina sa termine fisa, deci imaginați va cata rabdare dumnezeiască trebuie sa ai. Si despre ce vorbim, sunat?? De această clinica?? Cand vreodata ?! După 50 dr apeluri in decurs de o ora nu a răspuns nimeni, noi sa mai avem pretentia sa fim sunați? Bataie de joc!!! Ultima speță de spital!!! Mai bine rezolvați la buzău decat sa va duceți in aceasta porcărie de spital, daca l pot numi asa!
Locații recomandate