/Buzau/Spital

Spital Sfantul Sava

Spitalul Sfantul Sava, Strada Crizantemelor 5, Buzău 120194, România

Spital Sfantul Sava
Spital
3.3
15 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4RXF+J5 Buzău, România
+40 238 712 606
sfantulsavabuzau.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
STOICA-SORIN BALAN
STOICA-SORIN BALAN5 ani în urmă
Personal amabil și profesionist.
Valeria Chivu
Valeria Chivu5 ani în urmă
Sa te fereasca Sfantul sa ajungi pe aici!!!
Estera Carp
Estera Carp5 ani în urmă
(Tradus de Google) Sunăm în dimineața numirii noastre, o întâlnire făcută cu peste 2 săptămâni înainte, pentru a ne informa doar că ne-au dat întâlnirea săptămâna precedentă, deoarece se pare că asistenta a sunat și nu am răspuns sau cel puțin așa se spune. O întreb frumos cum poate fi asta și începe să fie nepoliticoasă peste măsură și când îi cer o altă întâlnire, închide, ca să nu mai spun că sun înapoi și acum nu va răspunde. Și acesta este un spital privat ??? Sunt șocat de modul în care personalul medical își tratează pacienții și familiile. Este mai bine să înțelegem modul în care unitatea medicală permite un astfel de comportament degradant în personalul lor. Se pare că este asistenta responsabilă. Ups, ați uitat să o dați bacșiș. Cred că doar așa funcționează lucrurile aici, chiar și în spitalele private. Incredibil.

(Original)
We call the morning of our appoinment, an appointment made over 2 weeks prior, for information just to be told they gave our appoinment away the previous week because apparently the nurse called and we didn't answer or so they say. I ask her nicely how can that be and she starts being rude beyond measure and when I ask to make another appoinment she hangs up, not to mention I call back and now she won't answer. And this is a private hospital??? I am shocked at the way medical personal treat their patients and families. It is beyong comprehension how the medical facility allows such demeaning behavior in their staff. Apparently, she's the nurse in charge. Oops, forgot to tip her. I guess that's the only way things work around here even in private hospitals. Unbelievably.
Andreea Florea
Andreea Florea6 ani în urmă
Imi pare rau ca fac acest lucru pentru ca stiu ca este o munca titanica in spatele acestui spital, dar am avut o experienta foarte neplacuta, in legatura cu o ecografie la glanda tiroida! Am sunat cu cateva zile inainte pentru a intreba daca lucreaza cu Casa de Sanatate Buzau in vederea efectuarii unei ecografii cu bilet de trimitere! Mi s a spus sa fiu la ora 8.00 acolo pentru programare, ca nu se efectueaza telefonic! Zis si facut! M am prezentat acolo la ora 8.05, in fata cabinetului mai asteptau deja 2 persoane! La ora 8.20 merg la receptie sa intreb despre persoana care se ocupa cu programarile pentru ecografii, mi se raspunde ca va venii imediat! La ora 8.45, de aceasta data am sunat la receptie, si mi s a spus pe un ton sfidator : "Daca vad baiatul care se ocupa de programari ii spun!" Cum adica daca il vedeti? Am completat eu speficificand ca banuiesc ca are un telefon mobil persoana respectiva si se poate lua legatura cu ea! La mine graba era destul de mare pentru ca stiind ca vin pentru o simpla programare si crezand ca se va rezolva repede, imi facusem calculul ca voi lipsi destul de putin de la serviciu! La ora 9.00 si au facut aparitia acel asistent care se ocupa de programari si doamna Doctor. Mi se spune ca pot ramane sa fac ecografia pe loc, dupa care mi se spune ca biletul de trimitere trebuia de la medic specialist, nu medic de familie, si ca daca vreau costa 50 lei. Zic ok, o fac cu plata! Intru cred ca a III-a persoana (nu asta era problema) ii povestesc doamnei doctor cum am ajuns sa am nevoie de aceasta ecografie, mi o face, si la sfarsit imi spune ca ma costa 125 lei!!!!! (Ecografia, testul de vascularizare si 5 poze).Reactia mea a fost de surprindere si mi am permis sa specific ca ar fi trebuit sa mi spuna de la inceput ce imi face si cat ma costa, ca poate nu dispuneam de atatia bani la mine! Nu am fost intrebata daca doresc acel test, iar pozele din cate stiu eu, in acelea consta ecografia! La spusele mele doamna doctor imi spune, da mi 100 lei si nu mai trecem pozele! Fix ca la piata!!! Negociem ce platim si platim fara a fi intrebati! Bineinteles ca pentru cei 100 lei nu am primit bon! Scriu toate acestea cu gandul ca se vor lua masuri si altcineva nu va pati ca si mine!
Costelu Medicus
Costelu Medicus7 ani în urmă
Curatenia
Geanina New
Geanina New7 ani în urmă
servicii f bune
Daniela Epure
Daniela Epure2 ani în urmă
In niciun caz nu recomand acest "spital". haos total..dezorganizare totală! program de recuperare? habar nu au ce inseamna!! duc pacientii cu zaharelul. sa nu ajungeți în acest "spital"!
Oana Craciun
Oana Craciun2 ani în urmă
Nu recomand deloc sa va ferească dumnezeu să vă duceți părinți aici .La m dus pe tata pe picioare vorbea era plinut acum dupa 10 zile are 50 de kg mai multe nu ,a slăbit foarte mult e vânat pe mâini nu ai loc sa pui un deget dacă știam că l tratează asa nu l duceam ,nu va recomand deloc acest spital
Locații recomandate