/Brasov/Spital

CLINICCO

Strada Școlii 8, Brașov 500059, România

CLINICCO
Spital
3.9
44 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
MH4P+V6 Brașov, România
+40 268 401 200
clinicco.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Daniela1 an în urmă
Doresc să împart aici, o experiență extrem de neplacuta, care s-a produs în clinica ICCO Brașov, pe dată de 22 Februarie, legată de o consultație la Dr. Pivodă, Medic specialist ortopedie. Aveam deja diagnostic de tendinită calcică și doream să programez o intervenție artroscopica la acest medic, asta prin prisma recenziilor pozitive citite pe site-ul clinicii. Am făcut programarea corespunzătoare, că să fiu sunată la 8:30 dimineață în ziua programării , dacă pot veni cu 2h mai devreme , dat fiind că programul medicului s-a schimbat. M-am prezentat la recepția clinicii cu 10min. înainte de ora nouă cerută și am fost rugată să aștept. Această așteptare a durat 30min. până am întrebat la recepție dacă mai durează mult? După 5min. medicul a venit iritat în sala de așteptare și mi s-a adresat direct în față tuturor " no, care este problema ?" Raspunsul meu a fost că: " am o programare și aștept de 30min. că mă fost chemată mai repede"... Răspunsul dansului a fost: "haideți acum repede cât am timp" , deranjat parcă din programul aglomerat, deși sunasem pentru o consultație. Am fost escortată într-un cabinet unde se află o altă pacienta cu mâna în ghips , dansa a fost rugată să iasă, nu a existat nici o igienizare a cabinetului, evident și chiar a fost lăsată ușa deschisă. Moment în care am cerut eu, să inchindem ușa, cum este etic și nu să știe un coridor întreg problema mea medicală. Dl. doctor a verificat rapid dosarul medical la care exista și un RMN, pe care a vrut să îl vizualizeze pe monitorul din cabinet. Doar că nu era prea priceput la tehnologie și au trecut câteva minute să localizele unde se poate vedea pe monitor acel RMN, spre marea mea surprindere. Timp în care nu am putut să nu observ că Dl. doctor Pivodă avea mâinile pline încă de pudra albă , probabil de la perechea de mănuși anterioare, dat fiind ca nu isi spalase mainile. A urmat o serie stranie de întrebări, gen unde m-am operat anterior la celălat umăr și dacă locuiesc acum în România? Când am întrebat despre operația de artroscopie, mi s-a raspuns sec că o să coste 8000 ron, de parcă păream că nu as fi avut posibilități de plata. În loc să fiu înștiințată de procedura în sine, anestezie, analize , spitalizare, etc. primul comentariu a fost costul. În următorul pas și anume de stabilire a unei zile pentru intervenție, dl. doctor a scos din sertarul biroului un caiet A4 cu foi îndoite la margini și scris de mana haotic, pe care l-a răsfoit câteva pagini ...de-a dreptul anii 80', nu demn de o clinică privată. Am scurtat conversația la exact 11min. în cabinet și dorind să ies cât mai repede de acolo, cu gândul să nu revin niciodată. Am achitat consultația de 200ron cu un gust amar, gândindu-mă la alți pacienți ce își așteptau rândul la consultație și poate o operație cu acest individ.
Zi zi
Zi zi2 ani în urmă
Am fost "tratat" de Tint Diana.
Aroganta nejustificata, lipsa totala de comunicare/explicatii si tratament gresit. Cu asta m-am ales de banii dati.
Constantin Ciocan
Constantin Ciocan2 ani în urmă
Parcare lipsa,parchezi unde ai noroc
pe strada.
Alexandra nedelcu
Alexandra nedelcu2 ani în urmă
Pt inceput doar, am incercat sa fac programare, dupa asteptari in telefon de 4 min prima data, 8 min jumate si apoi 15 min mi se inchide telefonul... Inceputul e promitator. Mobilul este inchis. Revin si cu alte impresii dc reusesc sa fac programarea.
Flore Flore
Flore Flore2 ani în urmă
Sunteti jalnici, traiesc in Statele Unite si preturile voastre se pot echivala cu preturile de aici, desi in Sua avem asigurare care ajuta enorm. De unde ati vrea romanii sa plateasca aceste sume?! Sa nu mai vorbim de erorile pe care le-ati facut in operatia de sold a unei cunostiinte!
Lucia Lungu
Lucia Lungu2 ani în urmă
Lipsa totala de profesionalism,asa as rezuma experienta la aceasta clinica privata.
Sotul meu,Lungu Dan,a fost programat pentru ablatie la dr.Tint pentru 07.07.2021.
A facut testul covid in 05.07 chiar daca este vaccinat,a fost de acord sa plateasca 8000 euro interventia,chiar fara deviz estimativ cum prevede legea,dupa 01.07,a facut ct de atriu in 06.07 cost 800 lei a facut analize de sange,adica tot ce a cerut doctorul.
Dar surprisa nu avea trimitere medic de familie.
In clinica PRIVATA!!!
Managerul clinicii a spus ca asa trebuia.
Cum trebuia?De ce nu a avut scris ce trebuie?
SIMPLU!
DUPA CE PLATESTI INTEGRAL EI CER BANII DE LA CASA DE ASIGURARI!
La Monza sotul meu a fost doar cu cardul cu banii!
Asa a venit si in aceasta clinica privata!
Asa i s-a zis!
Legea spune sa faceti deviz estimativ,pacientul sa fie de acord in 5 zile,si din pretul total sa plateasca mai putin suma acceptata ca plata intr-un spital de stat.
Deci va voi reclama peste tot!
Meritati o plangere penala pentru inselaciune,doamna manager!
Invatati ce inseamna clinica privata unde cereti 8000 (opt mii)euro pe interventie!
Inseamna cel putin amabilitate!
Silvia Souca Cabinet individual psihologie
Silvia Souca Cabinet individual psihologie2 ani în urmă
Am folosit serviciile instituției doar pentru serviciul de recuperare medicala dr tip kinetoterapie. Pana acum sunt mulțumită de oferta pentru abonament si de discutia preliminara avută cu angajatul departamentului. Am făcut o singură sedinta si pana acum sunt mulțumită.
M p
M p2 ani în urmă
Receptia de la parterul clinicii este copie fidela a clinicilor de stat . Lipsesc cu desavarsire indicatoare de orientare iar la receptie ti se raspunde nepoliticos ! O stea cred ca e mult .
Jalnic pt o clinica privata !
Brad Marius
Brad Marius2 ani în urmă
Doamnele de la receptie nu fac absolut nimic decat sa stea pe telefon.
Am astept 1ora sa se externeze o persoana,iar pacientul a asteptat in salon fiind gata,dar fara sa ii zica cineva ca totul e gata ai poate sa coboare.
Locații recomandate