/Brasov/Spital

Ambulatoriul Spitalului Sf. Constantin

Strada Iuliu Maniu 49, Brașov 500091, România

Ambulatoriul Spitalului Sf. Constantin
Spital
3.6
140 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJ24+8H Brașov, România
+40 268 300 300
spitalulsfconstantin.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–20
Marți: 7–20
Mirecuri: 7–20
Joi: 7–20
Vineri: 7–20
Sâmbătă: 8–12
Duminică: 12–16
Scrie o recenzie
Derencu Alin
Derencu Alin2 ani în urmă
Lipsa acces handicapați, de fiecare data când am mers acolo accesul pentru persoanele cu handicap este foarte greoi. Portarii nu te lasă să intri cu mașina pentru a aduce o persoană cu handicap în incinta spitalului. Am reușit uneori dar de fiecare data a fost cu cearta cu portarii. Păcat pentru ca oamenii cu handicap nu au vrut ei sa fie așa, rușine spitalul Sfântul Constantin.
Iuliana Morun
Iuliana Morun2 ani în urmă
Respect și recunoștință dr Alexandru Cealan,coordonator secție Urologie Mulțumesc echipei de la ATI, și respect pt personalul implicat în îngrijirea pacientilor după operație. 🙏
Mulțumesc dr Botond Nagy, fără dvs nu as fi rezolvat problema mea de sănătate.
Diana GG
Diana GG2 ani în urmă
Singura problema nerespectarea programarilor, am stat aproape o ora in plus ca sa intru la doctor. In rest curat modern, preturi ok daca ai abonament IMM
Amariei Vasile
Amariei Vasile2 ani în urmă
Daca existau o sută de stele,o sută bifam, dar nu cred ca in asta constă mulțumirea care vreau sa o aduc întregului personal,începând de la cel care dă cu mopul,pana la manager.
De la intrarea in această locație se vede ordinea şi curățenia, apoi modul de adresare a personalului de la recepție si nu in ultimul rand consulatul de specialitate.
Am avut ocazia s-al cunosc pe Dr. MOLDOVAN BOGDAN, un om pentru oameni ,un om care mi-a luat o piatră mare de pe inimă.Fiul meu a fost operat de dumnealui in 26 octombrie ,ia fost extirpata o tumoare abdominala de 10,5 kg. Am fost si in alte spitale ,dar am fost refuzat, deoarece copilul are un diagnostic cam sever, fiind si cu un handicap de gr.1 sever.
Recomand cu mare dragoste si încredere acest spital,unde personalul isi desfasoara activitatea la cel mai înalt nivel european.
BUNUL DUMNEZEU S-A AIBA GRIJA DE INTREG PERSONALUL DE LA SPITALUL SF. CONSTANTIN DIN BRAȘOV. DOAMNE AJUTĂ !
Cu respect AMARIEI VASILE
Georgeta Brinzea
Georgeta Brinzea2 ani în urmă
Știați ca pentru a inregistra un bilet de trimitere prin CAS la camera7 Calea Bucureștiului se așteaptă mai mult ca la o consultație? Chiar peste o oră?Poate faceți ceva în acest sens dovedind ca nu excelati doar în serviciile platite ar fi păcat.
Valentin olteanu
Valentin olteanu2 ani în urmă
Eu sunt super mulțumit de acest spital și mai ales de Dr. Rusu Viorel - chirurgie vasculară. Acum 3 luni a acceptat să o opereze pe bunica de 90 ani cu diagnostic de ischemie critica la piciorul drept, cu inceput de cangrena la talpa piciorului drept. La 3 zile după primul consult a fost operată; chiar mi-au fost returnați o parte din bani! Operația a fost o reușită totală, la 2 săptămâni după, bunica a mers iarăși singură. Rănile s-au vindecat complet și bunica poate dormi fără dureri. Comunicarea cu doctorul a fost excelentă iar personalul de la recepție s-a comportat profesionist. Asta in condițiile in care am fost îndrumați in spitalele de stat din Buzău de 2 așa ziși medici pt amputarea piciorului drept.
Haunted Experience
Haunted Experience2 ani în urmă
Am oferit o stea pentru curatenie. Atat. Experienta extraordinar de proasta cu acest spital. Am fost la un control ORL cu o matusa de 70 ani si a necesitat o interventie. Am luat legatura cu asistenta chirurgului care ne-a comunicat un pret maxim telefonic si ne-am trezit la final cu o factura de 3 ori mai mare decat ne-a comunicat. In timpul cat a stat in spital, comunicare 0. Nu am vazut medicul la ochi, nu am stiut nimic de ea cat a fost acolo - nimeni nu m-a sunat sa ma informeze nimic. O gramada de telefoane la callcenter, telefoane inchise in nas, detalierea facturii 0. Ma asteptam ca fiind privat, sa fie altfel relatia medic-pacient, insa nu sunt deloc umani. Aceeasi peste tot.
Vica Hancu
Vica Hancu2 ani în urmă
Exprim toata recunostinta si multumirea mea , pentru profesionalism, anestiziologului, asistentelor medicale si nu in ultimul rand Doctorului Neurochirurg Enache Adrian.
Dupa 10 luni de chin si durere insuportabila, parestezie a membrului inferior stang., dupa 7 consultatii la diversi doctori -neurochirurgi din tara, am ales sa fiu operata la sp.Sf. Constantin de neurochirurgul Enache Adrian .
La cateva ore dupa operatie m-am ridicat din pat, lasand in urma absolut toate durerile.
La 24 de ore, externata si cu un succes de vindecare 100%.
Multumesc bunului Dumnezeu pentru aceasta minune de OM, Enache Adrian , care me-a inlaturat durerea si suferinta...
Fiti binecuvantat D-le Doctor Neurochirurg- Enache Adrian !!!!!
Locații recomandate