/Brasov/Spital

Policlinica Județeană

Brașov 500326, România

Spital
2
4 recenzii
4 comentarii
Indicații de orientare
JJXC+C4 Brașov, România
+40 268 311 462
urbo.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Calin Muntenita
Calin Muntenita5 ani în urmă
Nu va preocupa deloc bunul mers al programărilor, nu aveți nr de telefon afișat și când se suna la Spitalul Județean și se specifica ca se dorește o programare la policlinica se da legata la Fișier unde nu răspunde nimeni chiar dacă suni de 10 timp de 3 zile. Iar când am trimis soția la Fișier sa îmi facă programare ia zis ca nu mai e loc dar sa vin. Asa ca acum, stau cu piciorul în ghips la coada la ușa în speranța că după ce ii ia pe toți cu programare poate ma ia și pe mine. Frumos. Mulțumesc Policlinica orașului Brașov
Rody Mae
Rody Mae5 ani în urmă
Experiență neplăcută privind programările. Practic, mi-e imposibil să mă programez telefonic. Cei care trebuie să facă asta ne tratează urât. Nu așa te comporți cu oameni bolnavi, că nu venim de fericire la voi, venim să ne faceți bine!
Gergely Kósa
Gergely Kósa7 ani în urmă
(Tradus de Google) O instituție care rămâne blocată în anii '80. Coridoare înguste și aglomerate, medicii își încep schimbul cu 1 oră de întârziere, unii dintre ei sunt destul de condescendenți.

(Original)
An institution that remains stuck in the 1980s. Narrow and crowded corridors, doctors start their shift with 1 hour delay, some of them are quite condescending.
Dr. Marius Maier
Dr. Marius Maier7 ani în urmă
Locații recomandate