/Brasov/Spital

Spitalul Mârzescu

Strada Alexandru Ioan Cuza 28, Brașov 500085, România

Spitalul Mârzescu
Spital
2.6
78 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH2W+QP Brașov, România
+40 268 416 791
hospbv.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Simon Gyula
Simon Gyula2 ani în urmă
Nu mai au ORL, desi pe website apare ca au 🤣. Nu m- am intilnit inca cu un spital asa de neingrijit...
Raul Carabelea
Raul Carabelea2 ani în urmă
Personalul medical si auxiliar constituie singurul plus, pacat insa ca sunt nevoiti sa-si faca meseria in asemenea conditii, in rest spitalul este o mare COCINA, nu cred ca o modernizare ar ajuta la ceva ci mai degraba o daramare completa si reconstructie de la zero....este inadmisibil ca in 2021 pacientii sa fie internati in asemenea conditii !
Bulea Radu
Bulea Radu2 ani în urmă
Feriți-vă cât puteți de acest loc și în special de dna PICA, care se poate numi oricum în afară de medic!!!! Astfel de persoane nu ar avea ce cauta în orice mediu în care se lucrează cu oamenii, cu atât mai puțin într-un spital!
Sa va fie rușine dna PICA pentru comportamentul pe care l-ați avut și în special pentru ca ati grăbit sfârșitul unei ființe umane, chiar dacă.... Cum exclamați dv în mod repetat avea.... 87 de ani.....
Masu Msu
Masu Msu2 ani în urmă
Doamna doctor Claudia Birjaru avut un comportament neadecvat fața de un copil de 5 ani care a venit cu ambulanta în toiul nopți din cauza unei lovituri la cap spunând ca, copilul meu s-a născut cu strabism și am venit sa o deranjam cu o problema pe care o știam, sincer sa va zic pana și asistentul de pe salvare a rămas cu o impresie la fel ca și noi..
Sincer sa va zic RUSINE, sa va fie, și ca ocupați un post pe degeaba dând diacnosticuri greșite... nu vreau sa întru prea mult în amănunte...
Andreea Loncer Manea
Andreea Loncer Manea4 ani în urmă
In data de 26.02.2020, in intervalul orar 20-21, copilul nostru in varsta de 6 ani, venit ca urgenta cu un corp strain in ureche, a fost consultat de Dl. Doctor Alin Sofonea, medic de garda care a confirmat prezneta corpului strain dar a refuzat tratarea / extragerea acestuia, trimitinaud-ne in alta parte, fara a preciza unde. Mentionam ca minorul avea dureri si disconfort la ureche si cu toate acestea , dupa o asteptare de aproximativ o ora copilul a fost trimis acasa netratat. Este pacat ca un astfel de doctor sa puna o pata pe alti medici care isi fac datoria cu cinste in Spitalul DVS, Cu stima, Andreea Stefania Loncer
Alexandru Barbu
Alexandru Barbu5 ani în urmă
Ma alatur si eu "corului de aprecieri pentru acest spital". Tinta acestei postari este o doamna doctor, despre care vad ca se aminteste direct sau indirect. Chiar asta este sentimentul creat. Se crede un mic dumnezeu, cand hotaraste ca ea trece peste decizia familiei bolnavului de a nu detalia cu acesta starea lui de sanatate. Desigur, un om care este paralizat mai mult de 50% incurca tare mult personalul din sectie. Toata lumea, de la infirmiera la doctor e deranjata de acest om (totusi om!) aflat in aceasta situatie extrema. Infirmiera ii reproseaza ca isi "chinuie" famila. Lipsa de profesionalism in ceea ce priveste abordarea bolnavului mi- a fost si mie evidenta. Mai mult de aceasta, lipseste OMENIA! SI eu sunt un observator neimplicat in acesta situatie, doar empatizez cu lupta familiei de a trece peste toate piedicile puse de colectivul medical. E un comportament inuman sa vezi un om paralizat, gata sa cada din acel pat si sa nu reactionezi in niciun fel, subliniez, in niciun fel! S-a ajutat singur, cerand ajutor prin telefon familiei sale. Din respect pentru acea familie luptatoare, ma opresc aici, revoltat. Aude cineva acest strigat? Sau e plecata "in vizita" (exprimarea doamnei doctor)! O stea este prea mult pentru sectia respectiva.
Carmen Cristescu
Carmen Cristescu2 ani în urmă
Pentru Oftalmologie sunt stelele! O echipa faina, profesionista, oameni sufletiști. O rudă a fost internată de urgență si salvată de la orbire acolo. Excelent doctorul Varga, foarte drăguțe si răbdătoare doamnele asistente și infirmiere! Un altfel de spital, în acea clădire veche: curat, cald și îngrijire impecabila. La mulți ani de 8 martie doamnelor de acolo!
Gigel Catalin Popovici
Gigel Catalin Popovici2 ani în urmă
O stea lipsa pt spital restul sunt ale doamnei doctor Ciobanu care sâmbătă dimineața la ora 3 mi-a prescris o rețeta care mă pus pe picioare in 5 ore . Respect doamna doctor Ciobanu ( ORL )
Locații recomandate