/Brasov/Spital

Spitalul General Căi Ferate

Bulevardul 15 Noiembrie 60, Brașov 500097, România

Spitalul General Căi Ferate
Spital
4.1
30 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJX4+HC Brașov, România
+40 268 475 949
spcfbv.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Lorin Geanta
Lorin Geanta2 ani în urmă
In noiembrie anul trecut, m-am internat cu teama in acest spital. Eram bolnav COVID. Am petrecut câteva zile pe secție, apoi la ATI, intrucat starea mea era tot mai gravă. M-am lovit de respectarea strictă a regulilor încă de la intrare, la paza. Mi-am dat seama curând cat de importante erau regulile care asigurau buna funcționare. La început eram mai degrabă nemulțumit, întrucât nu sunt condiții de 5*. Insa in acest spital, pt mine și cei cu care am împărțit camerele, s-a făcut diferența dintre viață și moarte. Sunt profund recunoscător medicului meu curant, pe care nu am văzut-o decât prin costumul de "cosmonaut", dr. Alexandra Kadar, căreia îi mulțumesc frumos. Și tuturor celorlalți, asistente mereu grijulii și atente, infirmiere care curățau și in miez de noapte toalete sau paturi, când era nevoie. Toți ceilalți medici, directorului (nu-l cunosc), la radiologie, asistentei care s-a oferit la externare să mă ajute cu bagajele, tuturor le sunt mulțumitor. Am fost extrem de impresionat de oamenii care m-au îngrijit in acest timp. Nu am mai fost internat până acum, dar aveam mai temeri să mă internez. Voiam să mă tratez acasă. Iar de acest spital nu știam nimic. Doar că pare foarte vechi. Într-adevăr, avem nevoie de spitale noi. Am constatat că OAMENI DE CALITATE avem. Eu i-am întâlnit. Inutil să va spun că nici nu a fost vorba sa dau vreun ban sau altceva. Nici nu am văzut sau auzit de așa ceva. Am văzut același respect și grijă și pt toți ceilalți.
Am fost așadar, unul dintre cei care au avut șansa la viață prin acești Îngeri in alb, care lucrează în spitalul CFR Brașov. M-am considerat privilegiat că am ajuns aici. Mă gândeam la cei mulți care nu au șansa să primească tratamentul corespunzător, și din teamă, sau pt ca nu au loc, pier fără îngrijire medicală.
Mulțumesc frumos! Aveți încredere în spitalul CFR!
Valentin Valentin
Valentin Valentin2 ani în urmă
Doctori foarte buni cinste lor
Raul Carabelea
Raul Carabelea2 ani în urmă
Spitalul nu este de cinci stele insa personalul merita zece stele....Bogdan Rauta un super medic iar asistentele si personalul auxiliar impecabili, empatici, dornici sa ajute in orice clipa, mereu cu o vorba buna si cu o incurajare, sincer am ramas impresionat...
Anca-Maria CORNEA
Anca-Maria CORNEA4 ani în urmă
Profesioniști, oameni cu suflet mare d-ul Dr. Henegar și doamna/domnișoară asistenta șefa Carmen țin sa le mulțumesc din suflet pentru ca mi au salvat mama. Mulțumesc pt amabilitate și profesionalism, foarte mulțumiți Pt condițiile din spital de tot personalul, de atenție și respect. Va mulțumesc tuturor 👏👏🙏🙏🙏🙏🙏🙏Doamne ajuta! Sunteți o echipa minunata!!!
George Andrei
George Andrei4 ani în urmă
Să vă fie rusine doctorilor care vă ocupați de siguranța transportului.
Aveți afișat program de la 10:30 în fiecare zi de marți iar uni dintre voi veniți la 12:00 sau chiar 13:00.
Kadar Alexandra a venit la ora 13:00
Mihali Melinda ora 12:00
Moț Teodor ora 12:00
Mihaela Caracas
Mihaela Caracas2 ani în urmă
M-am operat pe 4 martie de colecist. Personalul de la portar până la dl dr Îndoitu au fost extrem de amabili și profesioniști.Am fost ajutată fără nimic în schimb. Asistentele de la terapie intensivă, deosebit de atente și grijulii.Vă mulțumesc tuturor !
Harvester Sorrow
Harvester Sorrow2 ani în urmă
Portarii cer bani pentru pachetele lasate pentru pacienti. Nu lasi banii, nu iti duce pachetul. Portarii nu se sfiesc sa ceara in mod direct bani nici la persoanele foarte batrane, care aduc pachete persoanelor internate acolo.
INADMISIBIL!
Constantin Gaman
Constantin Gaman2 ani în urmă
Mulțumesc tuturor cadrelor medicale pentru tratament și pentru profesionalism. M-am simțit mai bine decât în privat. Bravo conducerii și tuturor celor implicați în această boală nemiloasa covid 19, recomand ca fiind un spital cu oameni deosebiti, bine pregătiți și alături de oameni.
Locații recomandate