/Brasov/Spital

Centru Leia

Calea București 54, Brașov 500326, România

Centru Leia
Spital
4.7
12 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJVF+M7 Brașov, România
+40 771 423 197
terapiileia.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alina Andreias
Alina Andreias2 ani în urmă
Te hartuiesc cu telefoane din call center-ul lor desi nu au acordul tau GDPR si nu ai fost niciodata aici. Te suna de pe numere diferite si le spui ca nu te intereseaza. Ei continua.
Probabil au bani multi de dat pentru hărțuire si GDPR.. LE SPUI SA ȘTEARGĂ NUMARUL DIN BAZA DE DATE SI TE SUNA DE PE ALTE NUMERE.
Sanctuary of beauty By Monica Slaniceanu (respect si corectitudine)
Sanctuary of beauty By Monica Slaniceanu (respect si corectitudine)4 ani în urmă
Alecsandra Ecard
Alecsandra Ecard5 ani în urmă
Un loc despre și pentru tine. O abordare integrată, cu terapii și programe care te ajută să devii cea mai buna varianta a ta. Și oameni care te primesc cu drag, ca pe un bun prieten. Felicitări!
Oana pirvu
Oana pirvu5 ani în urmă
Personal amabil, terapeuti profesionisti, mediu calm, curat. Totul la superlativ. Terapiile sunt pe nevoile fiecarui pacient, totul e sa indrazniti sa completati tratamentele medicinii alopate :) Va recomand cu drag terapiile Centrului Leia!
Lucia Moglan
Lucia Moglan5 ani în urmă
Mulțumesc pentru această experiență minunată! Am întâlnit la Leia o echipă de oameni profesioniști și frumoși, după un drum lung și anevoios, după multiple experiențe și căutări. Vă recomand din inimă să apelați la centrul Leia, de fiecare dată când întâlniți o dilemă, problemă sau o situație în care simțiți nevoia de susținere și echilibrare în procesul vindecarii. O zi frumoasă tuturor!
Iustingerman Gamer
Iustingerman Gamer5 ani în urmă
Un loc minunat, personalul foarte atent și amabil, am plecat de la centru plina de energie pozitiva și iubire. Îți mulțumesc Oana, ești minunata!!! Recomand cu căldură
Sebastian Deatcu
Sebastian Deatcu5 ani în urmă
Un loc foarte placut si primitor unde poti veni oricand simti nevoia pentru a te bucura de un moment de liniste si de relaxare alaturi de oameni foarte frumosi si bine pregatiti din punct de vedere profesional.
Daria Butacu
Daria Butacu5 ani în urmă
Un loc deosebit, plin de energie pozitivă, mediu profesionist și care îți oferă încredere. Recomand cu drag
Locații recomandate