/Brasov/Spital

Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov

Calea București 25, Brașov 500326, România

Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov
Spital
2.5
197 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJXC+C6 Brașov, România
+40 268 320 022
hospbv.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Neagu valentin
Neagu valentin2 ani în urmă
Va mulțumesc din suflet. Doamnei doctor,care ma ajutat și ma intrnat. Vineri noapte. Si la doamnele doctor ,din noapte repetitiva. Din data 06.,mulțumesc pentru tot .Dumnezeu sa Vă dea multă sănătate!❤neagu oana.
Iulian-Nicolae Ifrim
Iulian-Nicolae Ifrim2 ani în urmă
Un spital unde sunt sanse dintre cele mai mici sau nici o sansa de a mai iesi viu exact cum o inteligenta de doctor mi-a spus la telefon despre mama mea care a fost internata la asa zisa sectie ATI Covid a acestui spital. Minciuni si lucruri foarte, foarte ciudate in acest spital propriu din partea doctorilor.Mi sa spus timp de o saptamana ca saturatia de oxigen a mamei mele nu a depasit 80% si eu am poza ca si dovada saturatia de oxigen era 91% ceea ce nu ar fi impus intubarea. Mie mi-au ucis mama dar sper din tot sufletul pt alte persoane sa fie mult mai bine .
Alina Hududui
Alina Hududui2 ani în urmă
Un spital infect, cu medici care nu se ocupa de pacienți, ii plimba de colo colo, nu trece nimeni cu zilele la bolnav, nu raspunde nimeni la telefon sa ti se comunice starea bolnavului. O rusine de spital! Medicii aduc oamenii bolnavi intr-o stare și mai critica decât atunci când au intrat. Cu siguranța exista in acel spital si personal medical care își face treaba, dar din păcate este mult prea puțin…mor oamenii cu zilele in acest spital! Bunica a cerut apa timp de 2h (stătea cu mama la telefon in acest timp, sa vadă ca nu vine nimeni!!!) nu a venit nimeni, a trebuit sa meargă mama la poarta spitalului sa insiste sa ii dea cineva apa bunicii! Plus multe altele care sunt mult prea dureroase și personale de spus.
Virgil D
Virgil D2 ani în urmă
Nici o stea!!!
Aceasta nu este un spital! Este o antecamera mortuara. Doctor/doctori la limita gunoiului uman, mincinoși cu nonșalantă, nu privesc in ochi, reci si care nu au nici o treaba cu meseria pe care o reclama.
In spatele unor asigurari se malpraxis se ascunde lipsa totala a unei pregătiri profesionale, mizerie umana, indiferenta criminala si hoție prin nepracticarea profesiei "pe care o pune înaintea numelui "Domnul Doctor". Nici domn, nici doctor.
Personaje închipuite, marțafoi...
Pentru un "necunoscător" coada de la morga(ridicat mortii) e asemanatoare cu cea de la "receptie"...
Nicolas Nicolae
Nicolas Nicolae2 ani în urmă
Ce face mă firma aia de paza cu cacaciosii aia? 5 lei sa îți ducă un pachet la bonlavi? Cam ieftin din ce știu eu, morții mami voastre dar nu va vine randul și vouă o data mă? Debea aștept să dau de voi pe strada...
Luciella lux
Luciella lux2 ani în urmă
Am suferit un accident pe partie si serviciile medicale oferite de întregul personal medical au fost la înălțime (infirmiere, asistente, medici), de la Smurd, UPU si Sectia de Ortopedie.
De asemenea tin sa mentionez ca si condițiile oferite de spital au fost la acelasi nivel.
Remus Aur
Remus Aur2 ani în urmă
Sincer am stat 4 ore cu tot ,dar am fost diagnosticat imediat mi-au pus ghipsul imediat.Si nu mai faceți gălăgie cetățeni și în Spania stai mult la urgențe
Kantor Flavius
Kantor Flavius2 ani în urmă
4 ore stai și aștepți pentru o radiografie și un consult :( , asta daca nu ai relații și intră alți 10 înaintea ta . O batjocură
Locații recomandate