/Alba/Spital

Policlinica Spitalului Județean

Strada Mușețelului 2, Alba Iulia, România

Policlinica Spitalului Județean
Spital
1.8
32 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3H84+WW Alba Iulia, România
+40 258 826 272
spitalalba.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–15
Marți: 7–15
Mirecuri: 7–15
Joi: 7–15
Vineri: 7–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andreș Constantin
Andreș Constantin2 ani în urmă
Cele mai proaste servcii medicale din țară! Și se mai și laudă mustaciosul Dumitrel cu cât a investit el mă!! Ce ai investit, pulache? Policlinica arată mai rău ca spitalele din fosta Iugoslavie și e plină de asistente si medici care se comportă de parcă ei sunt Dumnezeu - mai umiliți și zecile de vârstnici cu ore interminabile de asteptare pe holuri! Jalnic!!! Dumitrel, ia-ți caprele și la păscut cu ele, lasă banii județului la cine îi știe administra!! Hoțule!
Florin T
Florin T2 ani în urmă
Suni 5 minute , suna ocupat, după 5 minute când suna în sfârșit nu răspunde nimeni.
ScReeNzOr yutza
ScReeNzOr yutza5 ani în urmă
Nu Răspunde nimeni la telefon , faci programare peste 1 luna , după care nu te anunța nimeni ca medicul respectiv se afla in concediu sau își prelungește “vacanța” , jalnic , foarte jalnic , sistem mai prost organizat decât la noi nu am văzut nicăieri ! Bine ca sunt taxe peste taxe , pe când servicii de 2 bani.
Cristina Olalau
Cristina Olalau2 ani în urmă
Sa va fie rușine pentru felul in care va comportați cu oamenii care va calcă pragul și pentru locația in care primiți oamenii in anul 2022!!
Pentru ce plătim taxe peste taxe Românie !!
Alin U
Alin U2 ani în urmă
Am făcut programare telefonic așa cum scrie pe site. Totul ok. Am ajuns la ora programată, am platit testul RT-PCR pentru covid, mi sa spus că primesc pe mail rezultatul în aceeași zi. Aveam nevoie de rezultat pentru a putea merge in Austria. Programat avion... Rezervare la hotel... Etc ...
Evident rezultatul nu a sosit.... Pierderea nu este de 250 lei ... Este avion, hotel, business... credibilitate....
Pentru ce ? Pentru nesimțire și bun simț. Puteau spune scurt 48 ore rezultatul sau 72 de ore. Nu era o problemă. Este valabil doar 72 ore de la recoltare. Dar nu sa îți ia banii din buzunar cu minciuni. Nu se poate plăti cu card pentru acest serviciu deoarece sunt fonduri propii ale spitalului și se încasează doar cash. De ce ? Dacă făceam plata cu cardul puteam bloca tranzacția. Așa ghici dacă te despăgubește cineva.

Concluzia .... Evitați să plătiți ceva la această unitate.
Daniela Achim
Daniela Achim2 ani în urmă
La sectia de ginecologie medicii vin la ora 9.00 si pleaca la ora 14.00, nu stiu la celelalte sectii daca e tot asa. Se capuseaza sistemul, toate pacientele sunt trimise de la cabinetele particulare. unde se fac doar consultatiile, interventiile se fac in spital. La grupurile sanitare nu exista nici macar suport pentru hartie igienica. Trebuie sa vii de-acasa cu hartia igienica, intr-un spital?? Despre curatenie nu mai zic...
Wood Designs
Wood Designs2 ani în urmă
Nu se sesizează nimeni cu ceea ce se întâmplă în această unitate? Am platit pentru un test RT PCR si aștept rezultatul de 48 ore. Trebuia să îl primesc pe mail in aceeași zi după cum scrie pe site și din ceea ce mi sa spus la recoltare. Pentru ce am plati ?
Mircea Muntean
Mircea Muntean2 ani în urmă
Din iulie și până în prezent am dat 14 telefoane la endocrinologie , pentru o programare , și nici măcar nu raspunde nimeni. Am încercat să întru în policlinică , nu se poate, am sunat la fișier mi-au dat un număr de telefon la care nu raspunde nimeni. Este varză tot sistemul. Se ascund sub pretextul covidului, nicio urmă de eroism. Sa blocat accesul la sistemul de sănătate. S-ar putea ca să fie mai multe victime din cauza masurilor anticovid decât de covid însăși.
Locații recomandate