/Alba/Spital

Spitalul Orăşenesc Cugir

Strada Nicolae Bălcescu 5, Cugir 515600, România

Spitalul Orăşenesc Cugir
Spital
3.4
19 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
R9P7+PJ Cugir, România
+40 258 751 621
spitalcugir.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Ianis Chirita
Ianis Chirita2 ani în urmă
FAM CHIRITA MULTUMESTE DOAMNEI DOCTOT TEREZIA SI INTREGULUI PERSONAL AL SPITALULUI DIN CUGIR LA MULTI MULTI ANI !!!!!!!D-ZEU SA VA DEA SANATATE
Raluca M.
Raluca M.2 ani în urmă
Am fost la PEDIATRIE- dr Sava Anamaria,un doctor minunat.Va multumim!(nu o cunosc personal,a nu se intelege altceva.Pur si simplu imi era dor de cineva dedicat,implicat-de plictisite si nesimtite, suntem satui.)
Daiana alina
Daiana alina2 ani în urmă
Jalnic
RICARDO 500
RICARDO 5002 ani în urmă
Cele care raspund la telefonul spitalului pentru programari sunt niste nesimtite !!vorbesc urat nu au răbdare iti trantesc telefonul in nas dupa ce suni de cateva ori pina se gandesc sa raspu da ca nu isi mai termina povestile si cafelele. Omul suna cand are nevoie si nu sa le deranjeze cum se simt ele ..deranjate si asta nu o data !de fiecare data!
Danut_dani 20
Danut_dani 204 ani în urmă
Am fost de doua ori la urgență oameni pregătiți și se vorbește frumos cu pacienții și aparatura este de calitate
Schmidt Andreea
Schmidt Andreea2 ani în urmă
Am ajuns la urgente cu tatal meu intr-o stare critica unde am fost ajutata de intregul personal. Multumesc din suflet domnului Dr. Medrea Florin un doctor exceptional , un doctor cu principii si bun simt. Facand parte dintr-un cadru medical din Bayern- Germania, vreau sa va marturisesc ca serviciile domnului doctor si placuta conversatie cu dansul se ridica la nivelul doctorilor de aici. Felicitari si multa bafta conducerii Spitalului orasenesc Cugir! Cu multa stima si respect , Schmidt Andreea.
Maria Gherbe
Maria Gherbe2 ani în urmă
Nu am cuvinte de găsit ce am putut găsi pe Secția Ginocologie și secția ATI. O echipa minunată gata să-ți fie de ajutor. Nu am mai întâlnit așa ceva în viața mea. Un medic extraordinar împreună cu asistente și infirmiere. Un efort imens pus din inimă, fără a aștepta nimic în schimb. Vă mulțumesc din suflet pentru tot ce ați făcut pt. Mine Dm. Doctor de la ATI Wooow nu a-mi găsesc cuvintele de mulțumire. Felicitări întregului personal de pe Secția Ginocologie și secția ATI ❤️❤️❤️❤️🥰🥰🥰🥰🤗🤗🤗
Gabi David
Gabi David2 ani în urmă
Am fost la oftalmologie și serviciile au fost de calitate.Mă bucur că avem medici specialiști tineri.
Locații recomandate