/Alba/Spital

Medisol S.R.L.

Strada Arieșului 66, Alba Iulia 510178, România

Medisol S.R.L.
Spital
2.6
21 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3HPM+9V Alba Iulia, România
+40 358 104 546
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–18
Marți: 7–18
Mirecuri: 7–18
Joi: 7–18
Vineri: 7–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Flavius Boanca
Flavius Boanca2 ani în urmă
Nu primesti rezultatele pe mail, desi iti spun ca o sa le primesti.
Nu raspunde nimeni la nici un numar de telefon.
Alina Cristina
Alina Cristina5 ani în urmă
Personalul medical de la sediul din Localitatea Cugir trebuie schimbat. Nu este posibil ca in aceasta perioada in care se moare de gripa sa fiu data afara, gravida fiind in 8 luni, pentru ca am RUGAT-O sa se spele pe maini inainte sa-mi recolteze sange.
In 2017 cand am mai fost la acest laborator aceeasi asistenta a recoltat sange fara a respecta regulile de igiena, dar am trecut cu vederea. Dar acum fiind insarcinata si vazand ca se repeta situatia este inacceptabil (pus mana pe bani, casa de marcat, hartii, carduri, pixuri, probe).
Monimmm Suzana
Monimmm Suzana6 ani în urmă
Asistenta brunetă este foarte antipatică cu clientii, am vazut multă lume nemultumită la acest cabinet medical, totul lasă de dorit.
Sorin Popa
Sorin Popa2 ani în urmă
Jalnic, Execrabil! Dezastru, mergeti in altă parte! claie peste grămadă nu se respectă nici o normă sanitară de prevenire a infectiei cu Covid-19. vedeti-vă de treabă si cautati alt loc unde să va rezolvati problemele! Nu pot sa dau -5 stele, ca ăsta ii nivelul.
Oana Buciuman
Oana Buciuman2 ani în urmă
In urma efectuarii unor analize importante,aflu dupa o saptamana ca, nu au fost in stare sa imi recolteze suficient sange pentru rezultate si nu stiu sa se justifice. Va rog, ca pe viitor daca aveti incepatori care necestia asistenta sa o faceti, sa nu ii lasati singuri ca habar nu au ce fac, si pana la urma sunteti o clinica renumita de la care oameni au asteptari!
Cosmin David
Cosmin David2 ani în urmă
Incompetenta maxima, nu sunt in stare cu buletinul in fata sa completeze numele bine, dupa care le ceri rezultatele pe mail si le trimit goale, nu o data ci de 3 ori, nu recomand
Cristian Barbu
Cristian Barbu2 ani în urmă
Personalul amabil si profesioniști.
Alyn alin
Alyn alin2 ani în urmă
calitate servici ok
Locații recomandate