/Cluj/Spalatorie auto

PDR Cluj - reparatii lovituri grindina si indoituri auto fix

Str. Luncii 26, Cluj-Napoca 400000, România

PDR Cluj - reparatii lovituri grindina si indoituri auto fix
Spalatorie auto
4.8
47 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJQ9+Q9 Cluj-Napoca, România
+40 755 648 793
pdr-cluj.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Nick Dumitru
Nick Dumitru2 ani în urmă
super ok, domnul m a ajutat printre program pentru ca miercuri as fi plecat. m a atentionat unde ar fi probleme, a incercat cat a putut sa imi repare infundatura intr o zona mai naspa si a reusit super bine. nu se vad zgarieturile deloc si unde nu s a putut indrepta, a facut treaba polishul. nota 10.
Ovidiu Irimies
Ovidiu Irimies2 ani în urmă
Am avut masina (Ford Fiesta 2018) avariata serios de grindina pe capota, haion si plafon. Ceea ce a facut PDR Cluj se cheama miracol: masina este exact ca inainte, nu mai are nici o urma! Indoiturile au disparut ca si cum nu ar fi fost. Reparatia a durat exact cat mi s-a spus: doua zile. Am dus masina joi la ora 9 si am luat-o inapoi vineri la ora 17. Pretul a fost un pic cam piparat dar una peste alta merita banii. Felicitari echipa PDR!
Vlad Hodis
Vlad Hodis2 ani în urmă
Este neserios. Am avut o mica indoitura la caroseria masinii pe care am hotarat sa o duc la acest domn pentru a o repara. La inceputul luni Septembrie am fost la el pentru a face o programare , rugandu-ma sa-l suna peste doua saptamani deoarce este foarte ocupat, binenteles revin peste 2 saptamani si aceasi poezie “ sunt foarte ocupat , reveniti peste doua saptamani “ . La inceputul luni octombrie revin pentru a stabili programarea insa surpirza din nou aceasi poezie . Clar neserios !!!
Cri Dr
Cri Dr2 ani în urmă
Rapizi si profi. Preturi decente si calitate foarte buna. Mi-a rezolvat o depunere de calcar pe vopsea, luciul a ramas 100%. Mersi !
Radu Prata
Radu Prata2 ani în urmă
Am apelat la serviciile firmei pentru o intervenție la caroserie.
Promptitudine, profesionalism și dăruire în câteva cuvinte .
Shadi Hassan
Shadi Hassan2 ani în urmă
Ora stabilita pentru preluarea masinii, a fost respectata 100%.
Ora predarii la fel.
Ceea ce s-a promis, s-a facut.
Am dus masina in care s-a oprit o motocicleta la semafor, infundand hayonul in doua locuri.
Domnul Razvan mi-a explicat exact care sunt riscurile folosirii ventuzelor, care este probabilitatea de reusita a reparatiei fara ca vopseaua sa crape. In plus a acordat o atentie deosebita si celelaltor mici retusuri pe care l-am rugat sa le faca (urma de adeziv pe portiere de la panourile din showroom, urma de murdarie pe plafon ). La sfarsit, masina era in proprorite de 99% ca noua. De fapt, daca nu as fi stiut unde a fost infundat hayonul nu as fi sesizat. Multumesc mult si va recomand cu incredere!
Adrian Todoran
Adrian Todoran2 ani în urmă
Super tare Razvan de la Autofix. Am fost ieri cu o îndoitură “reparata” deja de altcineva dar care încă se vedea și era deranjant la ochi. Razvan a reparat-o in aproximativ 40 min și mașina e ca noua. As da mai mult de 5 stele dacă as putea. Mulțumesc! Recomand 100%
Dan Tosa
Dan Tosa2 ani în urmă
Servicii la standarde înalte, calitate, prețuri corecte, comunicare bună cu clienții. Per total o experiență plăcută de la început până la sfârșit. Voi reveni cu siguranță
Locații recomandate