/Cluj/Spalatorie auto

Spalatoria auto K9 - Floresti, Cluj

Strada Avram Iancu 371, Florești 407280, România

Spalatoria auto K9 - Floresti, Cluj
Spalatorie auto
4.3
228 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PGX4+8P Florești, România
+40 722 132 212
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: 8–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
John Ioan
John Ioan2 ani în urmă
Instructiunile nu sunt clare cand cumperi jetoane, am introdus banii si dupa nimic, am apasat pe cifra 1 intamplator si a cazut o moneda doar desi am introdus 10lei. Dupa am bagat-o inapoi de cateva ori in locul ei special si a tot cazut si abia dupa cateva incercari a cazut si a 2a. Boxele sunt prea inguste si distanta este prea mica fata de masina iar jetul este extrem de puternic, astfel ca poate sa iti sara vopseaua de pe caroserie. Ar trebui marite boxele sa fie conform standardelor sau micsorata intensitatea jetului de apa.
Lungu rodica
Lungu rodica2 ani în urmă
Pacat ca se pot da doar 5 stele.O spalatorie de 10 stele.Recomand.
Bianca stefana
Bianca stefana2 ani în urmă
Am fost pentru un interior, am asteptat sa intru la rand si serviciul in sine a durat 10 minute. Din pacate de 10 minute a fost si caitatea lui: miros de carpa murdara in masina, gunoiul din masina (din recipientul pentru gunoi) nu a fost golit, sub presuri se vedea mizeria, am cerut si silicon dar nu a fost dat, bancheta din spate nu a fost aspirata, sau nu a fost aspirata bine. Foarte slab.

Ca sa va raspund, pentru ca nu ma lasa sa mai adaug un comentariu, am fost miercuri cu un golf 6 gri. Si sa mai adaug, personalul a fost ok, amabil, preturile mi se par ok, doar serviciul in sine nu a fost ok. Daca o sa mai revin (pentru ca e in drum spre casa si e convenabil), sper sa nu se mai faca in graba si sa se vada curatenia facuta.
Multumesc! 😁
Span Marius
Span Marius2 ani în urmă
Slab, dupa (pre)spalare au ramas insecte (nu urme) pe masina si zone pe care parca nu a ajuns spuma
Darius Andrei
Darius Andrei4 ani în urmă
Excelent. Jantele de la masina mea nu au arătat asa bine cred ca niciodata:) . E drept, marea majoritate, le-am spălat doar eu pana acum. Preturile sunt putin mai mari sau cel putin de unde am fost eu pana acum, dar pentru 2 lei macar o spală bine.
Berende Sergiu
Berende Sergiu2 ani în urmă
Printre singure spalatorii care nu s-au transformat in totalitate in self service si mai ai posibilitatea sa optezi pentru “interior-exterior”
Adrian
Adrian2 ani în urmă
preturi mari, servicii de toata jena. Nu sunt capabili sa curete bordul, sa apire asa cum trebuie. Cea mai jalnica spalatorie din Floresti.
Degeaba stai 39 de minute la o masina daca nu este curatata asa cum trebuie. Ultima oara cand am fost la spalatorie, m-am intors cu masina sa va arat ca ati omis aspirarea banchetei din spate, portbagajul iar consola nu era stearsa.
Legat de sala de asteptare "curata", am vazut o chestie dezgustatoare : s-a curatat cosul de gunoi cu o laveta si apoi s-au sters mesele din interior cu aceeasi laveta. In concluzie, serviciile voastre de spalatorie auto sunt la fel de "curate" ca si sala de asteptare "curata".
Coman Norbert
Coman Norbert2 ani în urmă
Nu e prima dată când am venit aici să spăl mașina, dar astăzi am avut nevoie de o curățare generală (cu atenție la interior) și sunt extrem de mulțumit!
Atât patronul cât și angajatul au fost extrem de amabili și serviciile au fost de calitate!
Mulțumesc și o să revin cu plăcere!
Locații recomandate