/Cluj/Spalatorie auto

RENEW Cars

Strada Alexandru Vaida Voevod 53-55, Cluj-Napoca 400592

RENEW Cars
Spalatorie auto
3.3
85 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QG5V+W3 Cluj-Napoca, România
+40 740 222 999
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–22
Sâmbătă: 8–22
Duminică: 8–20
Scrie o recenzie
Branco
Branco2 ani în urmă
60 lei pentru interior-exterior, va las pe voi sa decideti daca merita. La urma urmei, gasesti la 150-200 lei curatare chimica si iese ca noua.
Nu mai revin la ei :)
Lu na
Lu na2 ani în urmă
Am fost săptămâna trecută să îmi spăl mașina la ei. Mașina a intrat cu parbrizul întreg și a ieșit cu parbrizul spart. Nu recomand!
Bogdan Lostun
Bogdan Lostun3 ani în urmă
Destul de ok . Dar pentru un duster interior-exterior 70 lei mi se pare cam mult
Adrian Pop
Adrian Pop4 ani în urmă
Am avut câteva probleme cu ei. Mi-au pierdut capacul de la montare cârlig. Uita frecvent sa usuce bine mașina sau să curețe presurile. Dar lucrează destul de repede și răspund plângerilor.
Ligia Topliceanu
Ligia Topliceanu5 ani în urmă
Sunt foarte nemulțumită pentru ca mi s-a spus ca ultima mașina se ia la ora 21,20, am ajuns la 20,30 și au spus ca numai la exterior o spala. Chiar sunt neserioși. Am fost și la alte spălătorii și mi-au luat mașina și la 21,45 și chiar au spălat bine, nu și-au bătut joc, ca cei de aici. Multumesc pentru serviciile dezastruoase.
Rares Cioca (gascanu)
Rares Cioca (gascanu)5 ani în urmă
O spalatorie jalnica este mult spus o bataie de joc sa te ferasca sfantu sa mergi cu masina acolo o lasi murdara (ca de aia mergi la spalatorie )si o iei la si mai murdara . Nu mergeti acolo sa va feriti de aceasta spalatorie mai bine la rau .. O stea e mult mult poate ar merita - 5
Remus Muresan
Remus Muresan5 ani în urmă
Am fost la locatia din Iulius am lasat masina la ora 17:30 am optat pentru pachetul gold(50 lei)...care inseamna solutie cauciucuri si ceva extra la interior(parfum..etc.) am intrebat cam cat dureaza -am primit raspuns ca cca 1-1:30 am revenit la ora 19:00 dar masina nu era inca gata. Am intrebat cam cat mai dureaza . Am primit raspuns cca 15 minute. Am revenit la 19:30 dupa 30 minute masina in acelasi loc. Mi-au spus ca daca nu mai pot astepta imi dau un voucher si revin in alta zi cu interiorul sau sa imi dea jumate din suma inapoi. Am ales a doua varianta.Masina nici nu era stearsa.

In concluzie am platit 25 de lei pentru un exterior care nu a fost complet. Si a si durat 2 ore jumate .... erau vreo 4 masini in fata.
A si nici nu am primit bon.
"Recomand cu caldura"
Felician Balint
Felician Balint5 ani în urmă
Foarte amabili si serviabili. Am lasat masina seara la ei si am primit sms dimineata cand au terminat lucrul.
Locații recomandate