/Cluj/Spalatorie auto

Spalatorie Plopilor 1-3

Strada Plopilor nr 1-3, Cluj-Napoca 400379, România

Spalatorie Plopilor 1-3
Spalatorie auto
4.1
81 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH79+8P Cluj-Napoca, România
+40 758 777 695
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–20
Duminică: 10–18
Scrie o recenzie
Ioan Borodi
Ioan Borodi2 ani în urmă
Omul face diferența!
Personal foarte amabil și prietenos.
Foarte mulțumit de serviciile oferite.
Alin Ivan
Alin Ivan2 ani în urmă
Am fost să spăl mașina pe exterior în altă parte unde nu mi-au spălat-o și la interior, că "băieții nu se bagă în mașini pe căldura asta". Așadar am venit aici, unde băieții, fără fițe, mi-au spălat mașina la interior și au făcut treabă foarte bună. Locul nu arată atât de bine pe cât ar trebui, dar spălatul este absolut ok.
Daniel Trost
Daniel Trost2 ani în urmă
Un loc special de păcălit grăbiții. Costă mult prea mult pentru zoiala ce o oferă. Te fură zâmbind că na, e in centru! DE EVITAT, că e bai! STAY AWAY
Presecan Andrei
Presecan Andrei4 ani în urmă
Pretul mult prea umflat, 55 ron pentru un interior cu par de caine in masina, care nici acela nu la scos tot din masina. Daca era un interior de 55 ron lasam 5 stele dar asa imi pare rau ca am ales spalatoria voastra
Marcel PETRISOR
Marcel PETRISOR5 ani în urmă
Ca să fiu direct și foarte sincer această spălătorie auto nu prea are aer de secolul XXI.
Ii acord însă fără rezerve 5 stele pentru calitatea deosebită a oamenilor, a muncii pe care ei o fac și pentru tarifele rezonabile. În fond astea sunt motivele principale pentru care ajungi cu mașina într-un astfel de loc.
Chiar dacă pe o rază de 300 de metri mai sunt încă două spalatorii care arată mult mai bine, rămân fan-ul expresiei "omul sfințește locul" și o să-i aleg întotdeauna pe ei.
Sunt însă convins că managerul, care e un om deosebit, poate in această frumoasă primăvară să pună la cale o curățenie generală în care să arunce la gunoi toate lucrurile care ard gazul de pomană prin curte. Și, cine știe, dacă afacerile merg bine, să paveze intr-o bună zi zona de acces care azi te face să urci gata plin de noroi în mașina proaspăt spălată.
Ioan Pan
Ioan Pan5 ani în urmă
Aceasta spalatorie auto este de ales din cateva motive, preturi bune, curte interioara pentru a parca pana iti vine randul si zona buna, de unde te poti indrepta cu usurinta spre Centru, Grigorescu sau Manastur. Cateca elemente insa pot fi substantial imbunatatite: amenajarea/asfaltarea curtii, modernizare si amenajare minina atat in boxele de spalat cat si a spatiilor adiacente si o reclama vizuala profesional executata si afisata.
Valentin S
Valentin S2 ani în urmă
Sub orice critica. Interior/exterior facut la repezeala, zone neatinse de aspirator sau carpa de curatat. Insecte inca uscate pe caroserie. Geamuri pline de urme si mizerie, toate astea pentru 50 Ron. De evitat!
Ovidiu Prodan
Ovidiu Prodan2 ani în urmă
Am lăsat masina la spălat, m-am întors la ora convenita, și masina nu era intrata la spălat, iar in boxe erau alte mașini care nu erau la coada.
Total dezamăgit de profesionalismul angajaților!
Locații recomandate