/Cluj/Spalatorie auto

Amo Car Wash SRL

Cale Vuia Traian 2, Cluj-Napoca 400387, România

Amo Car Wash SRL
Spalatorie auto
4.6
164 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJJR+XV Cluj-Napoca, România
+40 743 393 651
amocarwash.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Emilia Don
Emilia Don2 ani în urmă
Sunt mulțumită în mare parte!!!Cel care mi-a spalat mașina în schimb,foarte refractar la observații...am spus doar ca as fi vrut sa fie șterse mai bine presurile,ceea ce era necesar!!!Da,cred ca ar trebui sa mai lucreze puțin la comportamentul angajaților. Nu știu daca toți,nu vreau sa generalizez ,în rest e ok.
Kosa zoltan
Kosa zoltan2 ani în urmă
Personal cu bun simt și profesionalism. Recomand cu încredere!!
Paul Djj
Paul Djj4 ani în urmă
Recomand cu toata caldura Amo Car Wash!!!! Este cu adevarat o spalatorie speciala din toate punctele de vedere. In functie de timpul de afara ai obtiunea de a astepta intr-un loc placut si foarte curat.
Radu Pavalache
Radu Pavalache5 ani în urmă
Intr-adevar am întâlnit o spălătorie specială. Personalul este foarte atent selectat și prin asta dedicat muncii lor foarte conștiincios. Atmosfera caldă și familiară face ca așteptarea să fie extrem de plăcută, având în local wi-fi gratuit, presa zilei, tv , posibilitate de a încărca device-urile. Tot aici se poate servi o cafea de excepție și/ sau alte specialități de gen, băuturi răcoritoare și chiar sandwich-uri de o gamă largă de gusturi, de la cele cu carne la cele vegetariene, mereu proaspete și igienic păstrate în frigider. Servirea este ireproșabilă iar produsele de calitate. Tot aici se pot cumpăra și o multitudine de produse pentru igienizarea mașinii. Numeroasele oferte speciale, face ca această spălătorie să câștige tot mai mulți clienți iar programările sunt mereu respectate. Tot aici găsim și o boxă VIP, unde clienții fideli au parte de o atenție specială, preferențială. 5 stele la seriozitate, promptitudine, calitate și confort.
Lari szelitzky
Lari szelitzky2 ani în urmă
Spala bine, am fost mulțumiți, recomand!
Cristian Aschilean
Cristian Aschilean2 ani în urmă
Servicii de calitate și binențeles cafeaua foarte bună!
Vlad-Sebastian Ionescu
Vlad-Sebastian Ionescu2 ani în urmă
Personal foarte profesionist, amabil si punctual - ultima data m-au luat chiar inainte cu un sfert de ora de ora programata. Recomand.
Andrei Bodea
Andrei Bodea2 ani în urmă
Am luat o curatare exterioara si interioara, am jeg sub geamul din spate, la balamale în interior la toate ușile praful este neatins... Ar fi fost greu să fie mai prost curățată de asa, capota si usile le pot si eu curata la OMV....
Locații recomandate