/Cluj/Spalatorie auto

SC VSV Invest Grup SRL

Strada Frunzișului, Cluj-Napoca 400664, România

SC VSV Invest Grup SRL
Spalatorie auto
3.1
485 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH48+59 Cluj-Napoca, România
+40 740 228 833
vsv.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–19
Duminică: 9–19
Scrie o recenzie
Ramona Neamtu
Ramona Neamtu2 ani în urmă
dupa ce am stat aproape două ore ca sa imi schimbe cauciucurile, în contextul în care era doar o persoană in fata mea, cu rotile scoase, au si murdarit pungile ( cu ulei de pe mănuși si bocanci) si a trebuit să plătesc eu altele. halal servicii. nu mai merg niciodată acolo. si inainte am mai avut probleme de doua ori, au montat gresit cauciucurile.
Nod Ioana
Nod Ioana2 ani în urmă
O spalatorie foarte buna cu un sistem de spalat unic. Dacă vrei să-ti speli mașina bine, repede si sa nu stai la coada du-te acolo și vei fi mulțumit. Față de alte spalatorii ai mult mai mult timp si nu trebuie să tot apeși pe butoane, personalul este amabil si saritor.
Mi-am achizitionat un card Happy Hour cu 200 lei si la ora aceasta AM SPALAT MASINA CU 5,71 LEI/ 6 minute, ESTE FANTASTIC. La OMV plateam 10 lei si nici nu se compara.
Andrei Nistor
Andrei Nistor2 ani în urmă
Buna ziua,
in calitate de client nou, azi am avut o experiențe mai mult decât dezamăgitoare.
Stafful nu acorda suport sau recomandări.
Mai bine intrebi un alt client pt un sfat.
Si aici nu ma mulțumește scuza doamnei ce mai bine sta la țigara decât sa dea o sugestie unui client, ca sunt instrucțiunile pe perete.
Lanciile sunt scurte și neorgonomice. Si nu aveți o perie pt programul automatizat sa ai opțiunea sa cureți mașina cu contact când este nevoie.
Pt clienții cu pretenții sunt alte self service-uri unde ai flexibilitate mai mare.
10RON sau 20RON sunt mult dacă experiența este negativă și nu ai cum sa obții un rezultat pe măsura așteptărilor.
Marinca Gheorghe
Marinca Gheorghe2 ani în urmă
E o gluma. Pentru 10 lei nu apuci sa clatesti masina. Vesnice probleme cu pistoalele de apa/spuma, te trezesti ca nu mai poti comuta de pe spuma pe apa. Timpul scurt trece, masina ramane cu spuma. Alta data am prims momente cand presiunea era foarte joasa. Nu recomand !
George Marius Popovici
George Marius Popovici2 ani în urmă
Tot cresc preturile, dar investitia in aparatura ioc.
Multe jet-uri stropesc slab ca din furtunul de gradina, fara presiune, iar spuma lasa niste urne pe caroserie mai ceva ca sarea cand e iarna.
In schimb atutudinea angajatilor s-a schimbat in ultima perioada. Daca inainte erau primit cu un salut, ceva. Acum te simt ca ultimul om daca iti permiti sa-i deranjezi cu intrebari de bun simt despre aparate. Asa persoane flegmatice n-am mai intalnit si par a fi alese intentionat.
In concluzie, mai bine asteptati sa ploua decat sa spalati masina aici.
Lucian Ghiran
Lucian Ghiran2 ani în urmă
Azi am avut o eperienta neplacuta, nu ca ar fi prima data (cu aparatul de spalat) dar m-am incapatanat sa vin sa spal masina tot aici... dar totusi dupa experienta de azi m-am hotarat sa renunt. Ca in multe alte dati, unele standuri functioneaza altele ba, ajungand in jur de ora 8:15 la insistențele sotiei sa spalam iarna masina la 1°C am intrat la una din boxele acoperite mai exact nr.19 (atunci s-a deschis iar celelalte nu functionau). Venind destul de des sa spal si alte masini nu m-am gandit ca azi nu o sa pornesca aparatul dupa ce introduc fisa, doar ca s-a intamplat... am vorbit cu doua doamne, doar ca una era mai ocupata sa fumeze si sugerandu-mi sa completez in caietul de reclamatii daca nu imi convine, ca ea nu a vazut nimic. Am facut acest lucru si sper ca patronul sa imi raspunda si cine stie poate se va schimba ceva. Eu locuiesc in Marasti dar m-am nascut in Manastur in acea zona iar pentru mine revenind la aceasta spalatorie de fiecare data a fost un sentiment pe care il ai atunci cand te intorci la parinti acasa. Dar azi parca mi-a pus capac cand vad cum esti tratat desi sunt un client foarte vechi, care din 1996 am cumparat diverse de la dansii am folosit fara probleme serviciile lor (vulcanizare, piese auto, etc), dar se pare ca spalatoria o sa le alunge din clienti in ritmul asta. Modul in care esti tratat lasa de dorit, daca dansii considera ca ma injosesc pentru 10 lei sa-i cer cand aparatul lor nu functioneaza arata caracterul unora dintre noi... Păcat!
Crisan Horatiu
Crisan Horatiu2 ani în urmă
Pentru doamnele care sunt pe afara gata sa te indrume cum sa folosesti instalatia de spalat dau 5 stele, dar pentru timpul unui ciclu de spalat (apa, spuma si apoi apa pentru clatire) dau doar 2 stele. Practic timpul pentr apa de inmuiat murdaria este mic (faci foar 1 tura de masina in ritm alert), spuma activa sta pe masina maxim 1 minut iar apa de clatit iti ofera la fel doar 1 singura tura asupra masinii. In total probabil ai 5 minute sa iti speli masina. Spor la spalat!
Livia Keite
Livia Keite2 ani în urmă
Din păcate calitatea spumei lasă de dorit și mașina e tot murdară, deși venim săptămânal. Ultima dată doamna angajată aici ni s-a adresat foarte urât, încercând să ne facă să ieșim din boxă mai repede (tocmai terminasem și vorbeam cu soțul dacă să mai luăm o fișă pentru că mașina era aproape la fel de murdară).
Locații recomandate