/Bucuresti/Spalatorie auto

Smart car wash

Strada Buzești 34, București 011015, România

Smart car wash
Spalatorie auto
4.5
557 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3XJ+3X București, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–20
Duminică: 8–20
Scrie o recenzie
Violeta Lazar
Violeta Lazar2 ani în urmă
Am ales aceasta spalatorie cu gandul ca rezultatul va fi unul mai ok decat la o spalatorie de cartier mult mai ieftina, dar nu a fost asa. Am gasit scaunul pasager fata plin de apa pe jumatate , asta fiind motivul pentru care mi au fost lasat scaunele pliate probabil, sa ascunda partea aceasta. Chederele la masina nu au fost curatate cum trebuie, iar locuri precum suport pahar nici nu au vazut laveta, erau la fel de prafuite cum le am lasat. Din pacate am vazut detaliile acestea dupa ce am plecat, deoarece nu era foarte multa lumina acolo . Nu recomand, este scump si servicii not ok
LICA PENCEA
LICA PENCEA2 ani în urmă
In trecut am fost foarte multumit, dar de ceva timp si nu o singura data s-a intamplat, am plecat cu masina aproape la fel cum am venit(ma refer la interior). Aspirator din 2 in 2, praful identic prin unele locuri, total nemultumit si dezamagit de cum au evoluat lucrurile.
Militaru florentin
Militaru florentin2 ani în urmă
Folosesc spalatoria asta de mai multi ani,fiind cam cea mai buna din zona,cand e super aglomerat o mai spal la spalatoria de la mec.Aici in schimb iesi cu ea ca noua.Nu am avut niciodata nimic de reprodat.Acu e mai scumpa decat in urma cu ceva timp,50 lei int/ext,cafeaua 7 lei.Cine nu tine neaparat cont de pret e locul ideal.
Laura Laura
Laura Laura2 ani în urmă
4 din 5 pentru ca nu toti angajatii ofera acelasi serviciu de calitate..plus aceeasi carpa pentru orice. in rest timp de asteptare bun, cafeaua este buna.
Daria mircea
Daria mircea2 ani în urmă
Pot sa inteleg ca ati marit preturile, dar sa plec cu jantele murdare, dupa spalare, imi schimba parerea despre voi. La masinile de fite vad ca se spala cu mai multa atentie.
Alexandru Branescu
Alexandru Branescu2 ani în urmă
Un zambet, și o soluție întotdeauna în favoarea clientului și a câștigului reciproc.
Serviciul este prestat rapid și corect.
De cate ori voi avea ocazia, voi folosi serviciile lor.
Paul-Ioan Musteata
Paul-Ioan Musteata2 ani în urmă
Evitați! După ce opresc mașina la intrare, ma dau jos și ma duc la primul lucrător de acolo și întreb dacă pot sa ii las lui cheia și sa revin mai tarziu sa o iau. Îmi spune ok. Pana scot copilul și căruciorul din mașina, vine patronul sau managerul supărat și îmi da inapoi cheia spunându-mi ca nu poate nimeni sa o mute pana când îmi vine randul și ca trebuia sa vin direct la el…. Plus ca el nu știe cand revin eu și nu are unde sa o țină dacă întârzii… deși erau locuri libere și a sugerat subtil ca pentru unii clienti poate face asta… L-am întrebat cât ar dura ca sa știu când sa revin sa nu fie probleme… a zis de genul “așa e la romani”… cel puțin ipocrit acest personaj….am băgat copilul și căruciorul inapoi in mașina și am plecat… așa ca evitați, se comporta de parca îți fac o favoare, nu ca și cum plătești un serviciu.
IceMan FX
IceMan FX2 ani în urmă
Per total o spalatorie buna, mai ales daca e sa comparam cu altele din Bucuresti!
Ca minusuri, baietii nu sunt mereu cei mai atenti la detalii (in special la interior), mai ales in perioadele aglomerate sau daca nu sunt ‘motivati’.
De asemenea, uneori pare ca scopul final e sa se incadreze in timp si nu ca masina sa iasa exact asa cum ar trebui.
Daca aceste mici detalii ar fi corectate, cu siguranta rating-ul ar fi maxim.

UPDATE: Solutiile de curatat interiorul sunt din ce in ce mai proaste. Lipicioase, si lasa urme/dare pe plastic.
Locații recomandate