/Bucuresti/Spalatorie auto

Spalatorie Auto Self Service Clean Auto

Drumul Lunca Jariștei nr 16, București 032351, România

Spalatorie Auto Self Service Clean Auto
Spalatorie auto
4.5
117 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C55M+43 București, România
+40 768 578 509
spalatorieselfservicecleanauto.wordpress.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–22
Marți: 7–22
Mirecuri: 7–22
Joi: 7–22
Vineri: 7–22
Sâmbătă: 7–22
Duminică: 7–22
Scrie o recenzie
Cristian D
Cristian D2 ani în urmă
Mult mult mai ok in alte parti. Aici e spatiul mic. Spuma aia zici ca e diluata cu apa. Nu mai vin aici nici daca este gratis.
Catalin Razvan Ene
Catalin Razvan Ene2 ani în urmă
Cei mai tari cele mai bune solutii de curatare si pret ok
Alexandru-Bogdan Bratila
Alexandru-Bogdan Bratila2 ani în urmă
Au schimbat aparatul cu jetoane si au lasat un singur aspirator la 4 rampe. Daca vrei sa si aspiri ai de asteptat.....
Jetoanele vechi (pe care le aveam de ultima data) nu mai sunt compatibile.
Calitatea spumei e ok daca si freci masina cu peria :).

Poate nu am fost eu atent, dar un jeton acum tine 110 secunde si nu 120 cat era inainte. La aspirator, daca te misti repede, e timp suficient sa dai in toata masina cu o fisa.
MacRoBu
MacRoBu2 ani în urmă
Un loc ok. Gasesti tot ce ai nevoie la fata locului. dupa ce dai cu apa ai unde sa tragi masina sa o stergi si inclusiv unde sa iti speli lavetele.
Dubali
Dubali2 ani în urmă
Am fost de mai multe ori aici. Este o spalatorie excelenta, are toate uneltele necesare, si mai ales ca iti poti da si cu ceara masina!! Recomand achizitionarea carpei de piele, pentru ca este de calitate, eu am cumparat-o acum 6 luni si inca o folosesc. Am observat ca daca vin in mod regulat, seful de acolo ma mai ajuta, daca este liber, cu interiorul sau imi indica locuri pe care le-am omis pe masina.
Costinel Bontea
Costinel Bontea2 ani în urmă
Este o spalatorie OK pentru un self service, pistoalele functioneaza bine, aspiratorul e bun si cu timp decent per fisa. Doar spuma de spalare nu e OK, destul de diluata, nu scoate murdaria, trebuie sa insisti mult cu pistolul la clatire.
Sorin Stoian
Sorin Stoian2 ani în urmă
Recomand această spălătorie doar dacă mașina e un pic prăfuită. Apa nu e demineralizată, se usucă cu pete. Spuma nu este deloc activă, e doar spumă de bere rece turnată corect în pahar. Nu curăță mai nimic. Administratorul se laudă că e activă, dar nu e. Reclamă mincinoasă. Las mai jos o poză cu o spălătorie cu jetoane care chiar are spumă activă. Restul e doar marketing mincinos la această spălătorie.

L.E. toată lumea spune că spuma de la voi e fix degeaba, numai voi spuneți că își face treaba. Nu, nu își face treaba. E o spumă de săpun lichid foarte ieftin. Iar ce e în poză e spuma care ar trebui să fie în toate spălătoriile care se laudă că au spumă activă. Că e tip frișcă, smântână sau lapte gros nu mai contează. Iar in legătură cu apa demineralizată sau cu osmoză țin să vă contrazic. Mașina s-a uscat impecabil peste tot unde am clătit-o cu apă cu osmoză, fără să o șterg.
Toteu T.
Toteu T.2 ani în urmă
Este ok, păcat ca nu.i secretă😂😂😂😂. Adica ajuns sa ma bucur ca soluția de spălat nu este diluată cu apă, prea mult... Singurele lucruri care nu.mi plac sunt urmatoarele:
-cele 3 rampe sunt despărțite intre ele cu un fel de plastic, dar cu spații libere, jos la picioare, intre ele cam de o palmă si nu sunt prea inalte, cam 2m. Astfel cel din rampa alăturată te va uda la picioare, mizeria din rampa lui uneori ajunge pe masina ta, incaltarile si partea de jos a pantalonilor degeaba te protejezi sa nu te uzi tu, pentru ca te va stropii celalalt sau ceilalti(daca esti in rampa de la mijloc). Cand scoti masina din rampă sa o stergi este amenajat foarte frumos spatiile3-4 dar multi nu stiu sa aprecieze distanta dintre mașinii cu usile deschide(pentru ca trebuie sa stergi si pe interior, rame, praguri, geamuri, iar daca nea Ion parcheaza prea aproape...mai deschide usa daca poți sau poate da el cu usa direct in usa ta...ce mai, intentia e lăudabilă dar suntem departe din multe puncte de vedere
Locații recomandate