/Bucuresti/Spalatorie auto

Spalatoria Auto Simco

Calea Văcărești 278, București 040063, România

Spalatoria Auto Simco
Spalatorie auto
3.7
136 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C459+MC București, România
+40 723 197 996
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–18
Duminică: 8–14
Scrie o recenzie
Bogdan Constantin
Bogdan Constantin2 ani în urmă
Am spalat o singura data aici si nu au fost atenti la detalii, am plecat cu urme de gainat pe exterior si praf pe board si scaune la interior.
Nu astepta nimeni la coada dupa mine, nu avea motive sa se grabeasca doar si-a batut jos de 40 de lei
Alina D
Alina D2 ani în urmă
Aroganti, superficiali si dezinteresati in conditiile in care la 10 m distanta exista o alta spalatorie cu personal amabil.
Imgad Grup SRL
Imgad Grup SRL2 ani în urmă
Spalatorie ok, de obicei se asteapta la coada pentru spalat auto, iar la sfarsit au ca la multe alte spalatorii, cand sterg masina nu insista pe la oglinzi si usi sa nu mai curga apa cand pleci de la spalatorie. Pe drum raman dare si picaturi care trebuie sa le stergi in parcare. Recomand pentru seriozitatea baietilor si calitatea serviciului.
Andrei Toma
Andrei Toma2 ani în urmă
Unul dintre cele mai bune locuri de spalat masina!
Adrian Niculae
Adrian Niculae2 ani în urmă
Presiune mare la apă.... totul ok , preturi mici!
Paul Munteanu
Paul Munteanu5 ani în urmă
Stand in zona, deseori mergeam la ei.. si de fiecare data fel si fel de probleme.. am revenit pt comoditate.. pana azi. Doar ce am plecat cu masina din spalatoria asta de toata jena.. an cerut interior-exterior si inainte sa cobor din masina am scos toate lucrurile din consola centrala tocmai in ideea de a fi curatata.. ei bine.. dupa ce am luat masina am constatat ca interiorul a fost curatat la modul: spalat covorase si dat o carpa murdara pe bord care mi-a lasat doar zoaie. In poza puteti vedea minunatul compartiment pe care l-am golit pt a fi curatat.. acum stau eu sa il curat cu servetele umede :). La exterior .. ce sa mai zic? Mi-a spalat masina acel nene mai in varsta cu ceva probleme la ochi.. l-am deranjat.. el isi lua masa si voia sa spele si masini intre timp.. drept dovada mi-a dat cu spuma pe masina si s-a dus sa manance.. spuma uscandu-se pe masina:) .. masina neagra, vara, 30 grade afara.. o spalatorie de 2 bani, personal de tot rasul.. pe deasupra mai sunt si aroganti.. parca ii deranjezi cand mergi acolo. O mare bataie de joc..Nu o sa mai revin acolo vreodata!:)
Andrei Budan
Andrei Budan5 ani în urmă
Nu stiu pentru ce am dat 30 lei interior-exterior + 5 lei spaga fiindca masina la interior arata la fel (desi nu era prea murdara), iar la exterior colcaie apa pe caroserie.
Am asteptat o ora ca sa imi fie spalata masina la misto. Groaznic.
Bebe Ion
Bebe Ion2 ani în urmă
Nu sunt atenți la detalii, am plecat cu toate jantele murdare, am văzut abia acasă. Trebuia insistat cu jetul din toate direcțiile, nu doar ce se vede de sus
Locații recomandate