/Bucuresti/Spalatorie auto

Spalatorie Vulcanizare Anahita - Crangasi

Str. George Mihai Zamfirescu 10, București, România

Spalatorie Vulcanizare Anahita - Crangasi
Spalatorie auto
4
195 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F323+HH București, România
+40 762 423 241
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–20
Duminică: 8–20
Scrie o recenzie
Vio Boveanu
Vio Boveanu2 ani în urmă
O speli mai bine singur 100%, ei fac doar o spalare foarte superficială, jenant. Sigur nu revin.
Alexandra Georgiana Dragomir
Alexandra Georgiana Dragomir2 ani în urmă
Raport foarte bun pret - calitate. Oferta 4+1. Spaltorii chiar isi fac treaba. Recomand!
Dragos Zaharia
Dragos Zaharia2 ani în urmă
Serviciile sunt foarte bune. Lumea are răbdare și e politicoasă.
Daniel Vasile
Daniel Vasile2 ani în urmă
La 4 spălări am primit una mok. E real.
Anisoara david
Anisoara david2 ani în urmă
Am fost în trecere prin fața Vulcanizarii.Nu am mașină, deci nu pot da detalii despre unitate.
Razvan Badulescu
Razvan Badulescu2 ani în urmă
E ok sa dai grosul jos, dar sa nu te astepti sa pleci cu masina lucid de acolo. Sa nu mai vorbim de interior.... Nu recomand decât dacă te grabesti
Bogdan Postolache
Bogdan Postolache4 ani în urmă
Desi este foarte ieftina iar angajatilor din spalatorie nu am ce sa le reprosez...doamna din magazin, cea la care se face plata, este de o nesimtire extraordinara.
Am intrat cu masina in spalatorie, baietii m-au recunoscut imediat deoarece eram un client vechi si am intrat sa platesc pentru a se apuca repede de treaba. In tot acest timp eram cu un client la telefon caruia nu puteam sa ii inchid pe motiv ca imi iau bon la spalatorie. Doamna de la magazin a inceput sa tipe de se auzea in tot cartierul ca ea nu serveste persoane care vorbesc la telefon in timp ce vorbesc si cu ea si ca ma va servi dupa ce o sa inchid telefonul. De parca stia ea ca vorbesc cu amanta la telefon despre ponei si huse de volan roz. :))))
Oricum...nu mai intru aici niciodata si incerc sa evit si strada pentru ca imi pare rau de angajatii de acolo carora le lasam bacsis poate mai mult decat un interior-exterior de fiecare data cand spalam masina...
Elena Tănase
Elena Tănase5 ani în urmă
"De 20 de lei ce te asteti, boss?'' O sa incep prin a cita raspunsul angajatului la intrebarea de ce nu a aspirat bine interiorul. Jalnic, superficial, neprofesionist, sfidator, penibil si servicii de cea mai proasta calitate. Vorbim de o spalatorie de cartier ce merge non-stop pe premiza ''Da-o afara boss'' si asta dupa ce ti-o aspira 2 minute si ti-o spala alte 2. Angajatii fac orice ca fluxul masinilor sa fie cat mai mare, in timp ce masinile deja aflate pe rampa sunt curatate superficial si la misto ca sa fie scoase cat mai rapid din rampa. Supararea mea pleaca de la faptul ca nu au fost in stare sa aspire un interior pe motivul, citez ''Nu e lumina inauntru boss, nu am vazut ca e murdar acolo'' lucru care ma facut sa reactionez in acest mod. Angajatule, nu e problema mea cata lumina ai sau nu in locatie sau cat de bine vezi sau nu vezi ca trebuie sa cureti masina. La fel cum nu e problema mea ca imi ceri 20 de lei cand imi poti cere in schimb 50 de lei si sa faci dracului ceea cea ce trebuie sa faci. Adica sa dai dovada de profesionalism si corectitudine pentru ceea ce incasezi. Dupa aceasta experienta neplacuta am curatat singur interiorul cu un banal aspirator de casa, care culmea, a aspirat mai bine decat aspiratorul folosit de voi. Nu vreau sa ma leg si de stergerea masinii sau a geamurilor sau a bordului pentru ca o fac degeaba sau macar sa dai o banala solutie pe cauciucuri. Ai si tu dreptatea ta. O faci de 20 de lei. Dar, aia 20 de lei fa-i sa merite nu sa iti bati joc!
Locații recomandate