/Bucuresti/Spalatorie auto

AutoJeton 24/7

Șoseaua Vitan-Bârzești 5a, București 077160, România

AutoJeton 24/7
Spalatorie auto
4.4
779 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94XV+Q5 București, România
+40 731 459 459
autojeton.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Bocioanca Razvan
Bocioanca Razvan2 ani în urmă
O locatie preferata unde revin de fiecarte data sa imi spal masina
Personal extraordinar de dragut
Plusuri fata de alte spalatorii
Poti achita fisele cu cardul
Au aparat special de spalat covoroasele din mocheta
Am primit gratuit solutie pentru cauciucuri
Catalin Mihai Popa
Catalin Mihai Popa2 ani în urmă
De ce am ales sa revin la aceasta spalatorie auto pentru a cincea oara:

- Raport calitate / pret bun
- Loc de agatat toate cele 4 covorase din masina pentru spalare
- Multe locuri de spalare
- Multe locuri de curatat masina interior
- Chiuveta pentru limpezirea carpei
Dragos Galean
Dragos Galean2 ani în urmă
E unul dintre cele mai bune locuri in care sa iti speli masina. Pentru 3.33 lei cat e o fisa, mi se pare ca au cea mai mare diversitate de servicii - spuma normala, spuma activa, solutie pentru jante, aspirator, etc. Cel mai tare serviciu mi se pare aparatul de curatat presurile textile, e foarte tare, curata presurile aproape instant. Per total, fata de ce mai e prin zona, Vitan sau intrarea in Popesti-Leordeni, ei sunt cei mai ok, raport calitate-pret. Nu degeaba stau atatia oameni la coada la ei.
Alex Orosanu
Alex Orosanu2 ani în urmă
Super mulțumit de spălătorie, nu mi s a întâmplat să plec cu mașina murdara și nici nu am avut probleme cu aspiratoarele. Aparatele sunt moderne, cu timer, deci știi mereu cat mai ai din fisa respectiva. Se investește continuu în spălătorie, am văzut că recent au fost adăugate acele indicatoare ce arata boxele ocupate și cele libere pentru a evita aglomerația. Merg de vreo 2 ori pe săptămână și e singurul selfwash de la care știu că plec cu mașina curata.
+Domnul în vârstă care sta acolo e amabil și ajută când ai vreo problema.
Danezu 09
Danezu 093 ani în urmă
Cea mai buna spalatorie din Bucuresti, spuma din ce am observat este de o calitate premium, cum este si ceara lichida. Recomand cu cea mai mare incredere aceasta spalatorie. Dupa aproximativ 2 saptamani petrecute la tara, mergand prin drumuri noroite etc. Cu 30 de lei fiecare, am reusit sa le fac țiplă. Spal aici de cand s-a deschis si nu am avut niciodata o parere proasta. Mereu au iesit impecabil, patronul si domnul cel in vârstă care mentine curatenia la spalatorie sunt foarte amabili. Pe scurt, daca vrei sa sa eviti zgarieturile care apar dupa spălătoriile normale, iti recomand sa vii aici. "Din mana ta iese cel mai bine".
Petru Lucian
Petru Lucian2 ani în urmă
Am plecat cu masina curata si sunt chiar multumit de aceasta spalatorie. Un domn mai in varsta si foarte amabil m-a invatat ce programe sa folosesc si cu 5 fise am reusit sa curat masina exterior si interior. 3 jetoane = 10 lei. Imi place ca are timer si poti vedea cat timp ai la dispozitie ca sa stii cat de repede trebuie sa te misti. Recomand!
Tibs
Tibs2 ani în urmă
Atentie, o clatire tine 3.5 minute....un minut are 30sec, cronometrat de mine...!!!!! Pacat, era o spalatorie ff ok .... poate vor rectifica problema temporala..

RASPUNS: Nu confund deloc spalatoria, vin de cand s-a deschis, din pacate ultima data mi s-a parut ca abia reuseam sa clatesc 1/2 masina cu un jeton asa a am cronometrat... Pe afisajul aparatului arata 3,5 minute , insa pe cronometrul personal am masurat in realitate 1.5 minute. Verificati-va aparatele, e pacat sa pierdeti clientii fideli!
Paun Razvan
Paun Razvan2 ani în urmă
Recomand! Presiune bună, spumă activă de calitate, ceară și soluție pentru jante bombă 😅👌 Îmi place că se pot cumpăra jetoane și cu cardul, nu doar cash 👌💸 Personal de nota 10, te ajută și îndrumă în permanență!
Locații recomandate