/Bucuresti/Spalatorie auto

Auto Smart

Bulevardul Nicolae Grigorescu, București 010706, România

Auto Smart
Spalatorie auto
4.5
941 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C547+P9 București, România
+40 766 309 126
a-smart.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–20
Duminică: 8–20
Scrie o recenzie
Spulber Constantin
Spulber Constantin2 ani în urmă
Îmi pare rău, ca va dau acest calificativ, dar aseară după ce am plecat din spălătorie, am constat ca angajații se contrazic în preturi , iar calitatea serviciilor este în funcție de ce mașina ai . În cazul meu , am plătit o curățare interioara de 40 lei pentru un corsa c din 2001 care a durat maxim 30 min în condițiile în care mașina este foarte bine întreținută, dar angajatul dumneavoastră a uitat sa aspire sau nu și-a dat interesul sa aspire și sa șteargă scaunele din fata , oricum aștept sa se lumineze și revin cu foto și video dacă se poate , într-un final calificativul îl acord pentru calitatea serviciilor oferite și nu pentru preț, dar am pretenția când când plătesc ceva , acel ceva sau servici sa fie pe măsura prețului și a descrierii . Oricum serviciile oferite în trecut , acum au o calitate inferioara . În sfârșit am reușit sa transfer pozele pe tableta doar aici ma pot loga la contul de google , în consecinta nu contează ce mașina ai și nici cum te îmbraci, banul vorbește și întotdeauna este o lege nescrisa , plătești... trebuie sa primești și servicii pe măsura. PS legenda marelui împărat al romanilor Traian, spunea ca : banii n-au miros . Aici aveți dovada nesimțirii și a faptului ca preturile se schimba în 1-2 minute .
Constantin Ostaciuc
Constantin Ostaciuc2 ani în urmă
Un loc bun de spalat masina...putin cam scump dar se ocupa bine de masina. Este putin prea scumpa partea zona de servire si doamna care incaseza la masini trebuie schimbata...e foarte acra
Adrian macarale
Adrian macarale2 ani în urmă
E super spalatorie, super angajati, vin cu o sugestie, cum au cam toate magazinele care se respecta "card cadou", ca de exemplu sa pot face o surpriza unei persoane sa platesc contravaloarea unui serviciu, iar cumva prin sms acea persoana sa primeasca un sms cu un cod pe care sa il foloseasca cand ajunge la spalatorie pt a beneficia de "surpriza" mea.
Cristian
Cristian2 ani în urmă
Cele mai bune servicii pe care le poti gasi intr-o spalatorie in Romania. Daca stie cineva alta spalatorie mai buna, il rog sa-mi spuna..asta una la mana si 2 la mana: am comandat mancare de la ei (foarte bune si pastele si escalopul) si pentru ca aplicatia glovo timp de o ora si jumatate nu a putut sa gaseasca un curier care sa-mi livreze mancarea (stau la 2 strazi departare), bineinteles ca am sunat suparat la spalatorie...5 minute mai tarziu a venit unul dintre patroni sa-mi livreze mancarea. Intr-adevar e un gest normal cand vrei sa ai grija de afacerea ta, dar unde vezi asta in Romania ? Tot respectul pentru toata ideea de afacere din spatele Auto Smart...chiar ca smart :))
Valentin Varga
Valentin Varga4 ani în urmă
Super spălătorie, nimic de reprosat la partea de calitate. La partea cu statul pana este gata masina, iti trebuie răbdare și să vi nemarcat ca ai timp sa comanzi si de mâncare pana este gata masina. Sub 1 ora si 30 min nu am plecat niciodată de la ei.
Chiar dacă stai mult, recomand sa spălați masina la ei.
Adrian Mihaila
Adrian Mihaila6 ani în urmă
Servicii impecabile, interiorul masinii arata ca nou, iar petele de pe plafon au disparut. Au reusit sa ma scape si de parul de caine din portbagaj (de apreciat faptul ca au facut acest efort fara sa le cer asta in mod special - la alte spalatorii treceau peste cand vedeau ca nu se aspira toate firele). Am lasat masina le ei dimineata, iar seara era totul gata. Recomand!
Ashlin 2016
Ashlin 20162 ani în urmă
Una dintre singurele spalatorii unde pleci cu masina luna.
Vad si comentarii rautacioase dar din ce am vazut la sfarsit vine un responsabil care se uita la fiecare masina in parte spalata si da ok-ul sa plece daca este in regula.
Tot odata de ce nu va uitati si atrageti atentia pe loc.
Per total este cea ce trebuie.Poti lua si o gustare sau o cafea .
Ramaneti constanti.
Succes pe viitor.
Alexandru Marin
Alexandru Marin2 ani în urmă
Foarte buni baietii! Coordonare foarte buna si curatare foarte ok. Recomand!
Locații recomandate