/Bucuresti/Spalatorie auto

CAFY JR SERVICE & SPALATORIE

Strada Reînvierii, București 021122, România

CAFY JR SERVICE & SPALATORIE
Spalatorie auto
3.6
523 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F43C+VX București, România
+40 765 000 200
cafyjr.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Adrian Seceleanu
Adrian Seceleanu2 ani în urmă
Solutiile de spalat sunt de foarte slaba calitate, masina ramane murdara mereu dupa spalare la CafyJr, puteti vedea in poze masina DUPA 2 programe de spuma si 2 de clatire.
EDIT:
Am adaugat poze cu masina, a 2-a zi dupa spalare.
Pretul este la fel ca la celalalte spalatorii cu jeton, dar calitatea este mult mai ridicata in alte parti. Peretii dintre compartimentele de spalat masina nu sunt destul de josi, mereu esti stropit la picioare de vecini, iar apa nu prea se scurge, ramane balta la scurgere.
Cornel H
Cornel H2 ani în urmă
Produsele de curatare slab calitative, nu curata deloc, chiar daca lasi sau nu, cateva minute dupa aplicarea spumei aproape inexistente. Iar daca vrei sa speli mai mult de 1minut ca "spuma activa" trece automat pe programul de clatire. Nu recomand.
Bogdan Bordeianu
Bogdan Bordeianu2 ani în urmă
Varza! Am folosit 18-20 de fise sa clatesc si sa spal bine masina murdarita de la drumurile de iarna. Am scos 3 gainati proaspeti si atat. De acolo am plecat la alta spalatorie. (Lukoil ozana, iesirea spre mare. De acolo cu 6 jetoane am plecat cu masina curata)
Ciprian Olaru
Ciprian Olaru2 ani în urmă
Era o locatie ok de spalat masina . Ultima experienta a fost sub orice critica. 1 statie de spalat a luat fisa fara dea drumul la spalare si fara sa returneze fisa. A doua statie - duza de la pistolul din stanga era deteriorata si nu puteai spala cu presiune. A 3-a statie avea pistolul din dreapta , pentru spuma, deteriorat. Iar spuma era mai mult o apa chioara . Timp pierdut aiurea. Nu am pretentii mari de la spalatoriile de genul asta, dar aceasta a stabilit o noua limita de jos.
Cristian Cupa
Cristian Cupa2 ani în urmă
Sampon foarte slab, dupa 2 spalari (sampon, clatire, iar sampon, iar clatire) masina e ca si cum nu am spalat-o. Samponul nu adera la suprafata masinii. Dupa uscare masina era alba de mizeria care era inainte, care nu s-a curatat. O sa apara voci ca nu stiu sa spal masina, dar sa se abtina. In afara de jetul de apa, samponul nu merita banii. Aaa, unde pui ca aparatul mi-a papat o fisa fara sa dea nimic. In plus, timpul se scurge de cand ai bagat fisa, nu de cand apesi pe butonul cu spuma sau jet. Jmekerie, sa platesti mai multi bani. Am dat o stea ca are mai multe posturi de lucru si e 24/7.
Alexandru Ilina
Alexandru Ilina2 ani în urmă
Nu merita sa mergi la aceasta spalatorie!
In primul rand ca nu au programe de spalat bune.
Exista doar 3 programe, prespalare (care teoretic ar trebui sa aiba spuma, dar abia daca este, mai multa apa), spalare/clatire( unde e doar apa cu presiune care nu spala cine stie ce) si ceara.
Masina ramane murdara dupa spalare daca nu o speli cu peria in detaliu.
In al doilea rand ca este foarte scump. Preturile nu sunt actualizate, un jeton este 3.33 lei, sau 3 la 10 lei, si in plus, aparatele de fise au si erori. Am bagat 3 lei, dupa 2-3 minute alti 5 lei si cei 3 lei de dinainte au disparut. Mi-au eliberat doar o fisa de 8 lei. A mai ramas in aparat 1.67 lei, care bineinteles ca in scurt timp au disparut, au trecut in buzunarul lor. Aparatura veche, aspiratoare reparate cu banda izoliera care nici nu trag bine praful si gunoaiele.
NOTA 0! NU RECOMAND!
Tudora Andreea
Tudora Andreea2 ani în urmă
1.Spuma nu este calitativa. Chiar inexistenta.
2.Timerul porneste din momentul in care bagi fisa.
3.Aspiratoare reparate cu banda izoliera, care nici nu trag bine praful si gunoaiele.
4. Au crescut prețul jetoanelor la 3.30,nejustificat.
5. În unele rampe lumina nu funcționează.
6.Chiuveta destinata spălării carpelor nefunctionala.
Alejandro Hudici
Alejandro Hudici2 ani în urmă
Scoti masina din rampa mai murdara decât era inainte. Apa de la robinet, spuma aproape inexistenta. Singurul lucru bun e automatul de snacks-uri😂
Locații recomandate