/Bucuresti/Spalatorie auto

Concorso Car Wash - SWISSVAX Romania

Bulevardul Aerogării Nr. 42, București 014056, România

Concorso Car Wash - SWISSVAX Romania
Spalatorie auto
4.3
209 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F3VP+5J București, România
+40 726 769 228
concorso.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–21
Duminică: 8–21
Scrie o recenzie
Emil Cjr
Emil Cjr2 ani în urmă
20.01.2022 ora 10:40
ATENȚIE
Nu se tine cont de rand, fiecare întra cum are chef......👎
E neplăcut, uneori cu tot cu așteptare poate dura maxim 2 ore.
Raspuns:
Da, Corect, exact așa a procedat și acea Mașina Porsche din poza, a întrat direct, ignorând pe toată lumea care aștepta frumos în parcare.
Iar dacă aveți atatea camere se poate vedea și înainte de a ma acuza pe mine pe nedrept.!!!!!!!!!!!
Urâtă atitudine!!!!!!!
Harun R s d
Harun R s d2 ani în urmă
Prea încet. O sa revin aici când ies la pensie si îmi permite timpul.
Scary Dudu
Scary Dudu2 ani în urmă
Recomand aceasta spălătorie. Pe principiul dai un ban dar stai în față. Ar trebui putina atenție în plus la geamuri unde mi-au mai rămas câteva urme dar la cât de murdare erau este foarte greu sa se facă "primăvara" dintr-o data. Se vede ca sunt folosite soluții de calitate, caroseria și interiorul sunt acum foarte curate.
Octavian Brezoi
Octavian Brezoi2 ani în urmă
Prima și ultima experienta.. o fi fost premium odata dar acum e de evitat. Apa nu e tratata și acolo unde nu se șterge bine rămân urme de calcar pe vopsea. De ceva timp nu le merge instalația de uscat și se face doar manual cu carpa, insa asta afli abia la sfarsit.. Dar cel mai rău e ca soluțiile folosite lasă de dorit si m-am trezit cu ornamentele cromate de la geamuri patate - a fost necesar polish pentru a lua stratul superior afectat. Nu mai spun de atenție la detalii și insectele lăsate amintire după spălare, ca deja as avea pretenții prea mari.
Lucian I
Lucian I2 ani în urmă
90 de lei pentru aspirat si sters pe sarite

LE: Domnul trebuia sa puna mana pe carpa si sa isi stearga masina singur, Concorso fiind un soi de self service.

Raspunsul corect era: ‘astazi nu ne-am descurcat la fel de bine ca in trecut, si putem mai mult cu la urmatoarea noastra intalnire’.
Adrian Toma
Adrian Toma2 ani în urmă
De 8 ani vin cu placere . Este singura spalatorie de lux din Romania .
Foarte atenti la detalii
Alexandru Ivanovici
Alexandru Ivanovici2 ani în urmă
Cautand o spalatorie care chiar sa-si faca treaba chiar daca pretul este mai mare, in cazul asta de aproape 3 ori mai mare, am ales sa merg aici pentru un curatat interior. Tin sa mentionez din capul locului ca masina nu era murdara rau, n-am animale si in general nu las sa treaca mai mult de 2-3 saptamani intre spalari.
Cu toate astea, dupa ce am luat-o de acolo era doar putin mai curata decat cand am dus-o. Murdarie in jurul schimbatorului, urme de incaltaminte pe usi si praguri, iar in portbagaj nici macar nu s-au sinchisit sa dea la o parte tavita de portbagaj ca sa aspire/stearga pe sub ea. Pe scurt, bataie de joc.
Sfatul meu: mergeti la o spalatorie de cartier pentru ca aceasta spalatorie nu justifica cu absolut nimic pretul, ba chiar veti avea surpriza sa iasa mai bine la spalatoria de cartier.
Gerea Loredana
Gerea Loredana2 ani în urmă
Cea mai proasta spalatorie!! Si una de cartier imi curata interiorul masinii mai bine. Tocmai asta am si zis cand am mers sa dau dublul banilor. In schimb praf pe usa, pe schimbator ce vise sa mi dea silicon pe bord. Cred ca puteam sa o fac la fel cu servetele umede🤦‍♀️
Locații recomandate