/Bucuresti/Spalatorie auto

Auto Wash DeLuxe

Bulevardul Ghencea 122, București 061698, România

Auto Wash DeLuxe
Spalatorie auto
3.9
127 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C28R+6R București, România
+40 736 044 377
spalatoriemasini.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–20
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Nicmar Mob Design
Nicmar Mob Design2 ani în urmă
Calitate ,profesionalism ,recomand 100%
Am făcut un interior la un citroen jumper și sunt mulțumit!
Stan Laurentiu
Stan Laurentiu2 ani în urmă
Este un loc unde proprietarii de autoturisme pot sa își igienizeze singuri masina. Sunt condiții bune și cu puțină atenție, rezultatele sunt chiar cele dorite. Ai aspirator si nebulizator. Aceste dotari contează.
Maria Isco
Maria Isco2 ani în urmă
Foarte bun service ul , personal amabil , am mers 100% pe incredere, mulțumesc frumos !
Dan Cris
Dan Cris2 ani în urmă
Au mai multe tomberoane de gunoi în curte, toate pline până la refuz. Nu ai unde să arunci un șervețel... poate doar pe jos.☹️
Matei Georgian
Matei Georgian5 ani în urmă
Un interior exterior + degresare de 50 lei si plec cu aceleasi urme de murdarie cu care am venit. Nu mai spun ca sunt rupti de foame si se roaga de tine sa iei pachetul de 100 de lei.
SSV GreenTracks
SSV GreenTracks6 ani în urmă
Este pentru prima si ultima data cand apelez la serviciile lor. Desi locatia nu mi-a inspirat incredere, am ales sa spal masina aici pentru ca era cea mai apropiata spalatorie si ma grabeam.

Ca sa nu mai lungesc povestea: au facut treaba buna cu masina insa, din pacate, mi-au "curatat" si o baterie externa pe care o aveam pe bord. Am cautat-o peste tot in masina si n-am mai gasit-o (cu cateva ore inainte sa ajung la ei chiar mi-am spus ca trebuie sa o iau de acolo pentru ca la fiecare viraj se lovea de peretii compartimentului de depozitare).

Nu m-am mai intors pentru ca bateria o primisem bonus de la Orange (n-am dat bani pe ea) si oricum nu aveam timp de discutii (evident ca nu mai recunostea nimeni nimic). Mi-a lasat un gust amar experienta si nu voi mai calca pe acolo.

Precizare: poate nu toti angajatii de la ei folosesc aceste practici dar, cum nu stiti cine se va ocupa de masina, e bine sa nu lasati absolut nimic de valoare in interior (asta in cazul in care nu aveti incotro si apelati la serviciile lor).
Neacsu Catalin
Neacsu Catalin2 ani în urmă
Am curatat la ei interiorul si am sfarsit prin a arunca la gunoi covorasul de portbagaj pe care mi l-au lasat imbibat cu apa. Mi-au spus ca e putin umed in interior si se va usca repede, dar 4 luni mai tarziu mi-a mucegait punandu-mi sanatatea in pericol si lasand un miros insuportabil in masina. Si da, am lasat masina cu usile deschise imediat dupa spalare si mult timp dupa aceea in speranta ca e va usca si ca mirosul, care initial am crezut ca e de la substantele de curatat, se va duce si el. Nu avea cum sa se duca pentru ca de fapt era prea multa apa. Este responsabilitatea lor sa iti recomande eventual sa speli vara cand e cald sau sa aiba grija sa nu iti uite o galeata de apa prin textile.
Calin Nicolae
Calin Nicolae2 ani în urmă
Acum e spalatorie self,si au aparate foarte proaste . Atat spuma cat si modul de clatire nu are presiune destul sau forta nu stiu
Ca dupa ce am spalat-o si am sters-o inca mai aveam urme pe praguri de praf si mizerie. Iar spuma e de proasta calitate zici ca e sapun de la 365 de la mega si ceara la fel mi-au ramas geamurile lipicioase
Asa ca nu recomand
Locații recomandate