/Brasov/Spalatorie auto

Ha Car Wash

Strada Avram Iancu 120, Brașov, România

Ha Car Wash
Spalatorie auto
4.3
116 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH7J+JX Brașov, România
+40 732 494 491
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–16
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gabriel Gabriel
Gabriel Gabriel2 ani în urmă
Servicii de foarte bună calitate.
Alexandra Nicu
Alexandra Nicu2 ani în urmă
Un service bun, cu oameni implicati care isi fac treaba cu professionalism.
Pop Roxana
Pop Roxana2 ani în urmă
Cea mai tare spălătorie din Brașov....preturi super ok
Alexandru Constantin
Alexandru Constantin2 ani în urmă
Deși prețul afisat era de 35 ron ptr un SUV AM fost taxat cu 60 ron la aprecierea șefului său patronului.A hotărît ca era"murdara" .La final după 60 ron platiti masina a iesit din spălătorie cu parbrizul pe interior murdar banchetele din spate cu aceleasi urme ca atunci cind a venit timoneria nici macar ștearsă de praf iar de la folosirea unui nebulizator bănuiesc sa deschid si sa închid geamul din dreapta îmi ia 10 min deoarece a blocat cumva contactul pe max inchis sau maxim deschis.Eu in mod sigur nu mai vizitez locația si nu datorită prețului ci datorita precarității serviciului.Dupa 15 min pe toate minerele se vedeau zoaie.Nu recomand decit la disperare..
Sigur nu am gresit . Nu am timp sa fac "reclama' proasta nimanui. Din pacate pentru Dvs exact asta a fost experienta mea la locatie.Daca sumteti patronul sigur aveti o problema cu personalul. Daca sunteti exct omul care a incasat banii sunteti doar un manipulator.O zi buna .
Diana Dobre
Diana Dobre4 ani în urmă
Cand am luat masina, curata, nu am ce zice aici,m-am trezit cu un miros ingrozitor in ea, de zici ca eram intr-un taxi ieftin in care inainte erau betivi si aurolaci. Ce solutii aveti dragilor?? Si am tapiteria din piele, ma chinui sa scot mirosul dar degeaba! Sa nu mai zic ca mi s-a facit sinrau si avu ma tratez cu antiemetice!!!Fratilor...schimbati solutia sau oamenii care le.aplica si nu le dilueaza suficient!
John soceanu
John soceanu2 ani în urmă
De evitat.
Am mers cu un Discovery 3 pentru spalat exterior, interior si mi s-a comunicat de cel responsabil ca o sa ma taxeze extra pentru ca masina este foarte murdara la interior,tapiterie din piele. Si intradevar am platit 100 lei pret dublu(eventual sa mergem cu masinile curate domnule) In plus, a trebuit insistat sa imi stearga bine geamurile cu ceva uscat pentru ca erau sterse cu o carpa uda si spunea ca este gata masina, dar nu se vedea mai nimic prin geamuri. Au sters, dar la repezeala.
Nu recomand!!!
Radu pastravanu
Radu pastravanu2 ani în urmă
Neseriosi!!! Am stat la rand si a venit o doamna pe care au bagat-o in fata. Bineinteles ca am plecat pe loc. Nu recomand acesti amatori.
Gheorghe Trica
Gheorghe Trica2 ani în urmă
Jalnic, lipsa de profesionalism, lipsa de personal, totul pe repede înainte, îmi pare rău ca nu am făcut poza la masina după spalare
Locații recomandate