/Brasov/Spalatorie auto

RP Detailing

Strada Plugarilor 3F, Brașov 500473, România

RP Detailing
Spalatorie auto
5
54 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MHQ9+47 Brașov, România
+40 724 372 507
rpdetailing.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Tomaso Mainardi
Tomaso Mainardi2 ani în urmă
Aveam nevoie de o curățare temeinică a motorului, rezultatul a fost impecabil. Acești băieți sunt adevărați profesioniști.
Multumesc Paul si echipa.
Mircea Pop
Mircea Pop2 ani în urmă
Zic ca fac treaba bună cu folia.
Marius X
Marius X2 ani în urmă
Paul este un un profesionist, atent la detalii și punctual. Mi-a pus o folie de protecție transparentă, fiind atent la toate detaliile.
Eleminot2011
Eleminot20113 ani în urmă
Am apelat la serviciile RP Detailing si a rezultat o treaba excelenta. Masina arata mai bine ca in ziua cand a fost luata de la reprezentanta. Servicii profesionale la un pret bun. Recomand pentru detailingul masinii.
Cristian A
Cristian A2 ani în urmă
Am apelat la Paul pentru o recondiționare faruri. Ajungând la el, surpriza a fost foarte placuta: un garaj nou, modern, foarte curat, dotat cu tot ceea ce este necesar pentru detailing. Paul este un profesionist. De la modul în care abordează discuțiile telefonice cu potențialul client, mai apoi estimarea necesarului de lucru ținând cont de dorințele clientului și, foarte important, modul în care efectuează lucrarea. Am apreciat grija pentru detalii, meticulozitatea și, merita menționat, pasiunea și energia cu care lucrează.
Am fost extrem de mulțumit, motiv pentru care îl recomand cu căldură pe Paul.
Alex Re
Alex Re2 ani în urmă
Profesionalism, calitate si atentie la detalii. Sunt foarte mulțumit de lucrarea facuta, voi reveni la dl Paul sa termin si restul proiectului. Recomand!
Elian Coman
Elian Coman2 ani în urmă
O experienta geniala, la superlativ. Nu este prima oara cand apelez la servicii de detailing auto, insa, am fost impresionat de nivelul la care lucreaza RP Detailing, baietii acestia sunt intr-o liga a lor. Super profi, punctuali, eficienti, amabili si cu o atitudine pro client evidenta! Raport pret-calitate optim. Ii recomand din toata inima!
Mihai
Mihai2 ani în urmă
Dupa o cautare scurta unde sa imi refac farurile, am dat peste aceasta firma condusa de Paul, un tanar entuziast care doreste sa ofere cea mai inalta calitate in serviciile oferite de RP detailing.

Pe aceasta cale am aflat ca pot aplica si folie cu autoregenerare pentru faruri. Lucrurile au decurs foarte bine, fiind super multumit de rezultat !

Until next time, keep up with the good work !
Locații recomandate