/Brasov/Spalatorie auto

EXPRESS CAR WASH BRASOV

Strada Tudor Arghezi 16, Brașov 500167, România

EXPRESS CAR WASH BRASOV
Spalatorie auto
4.6
665 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJCC+HF Brașov, România
+40 748 992 222
expresscarwash.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Paul Frentescu
Paul Frentescu2 ani în urmă
Spala mașina foarte bine fata majoritatea spălătoriilor. Problema a fost ca a mâncat fisa fără sa îmi dea spălare. Era un card atașat lângă și am folosit de acolo o fisa🙄👍
Florina Vahnovan
Florina Vahnovan2 ani în urmă
Aparatele de jetoane retin bani fara a elibera jetoane iar numarul de urgenta nu functioneaza!!!!!
Radu Tanase
Radu Tanase2 ani în urmă
Sa începem cu începutul, cand a fost deschisa spălătoria cred ca era cea mai buna din oras când ne gândim la self wash, dar acum nu mai este. La început am apreciat spuma frișcă și presiunea de spălare bună (nu foarte puternica sa iti ia lacul de pe masina). Astăzi am fost cu ambele mașini acolo și experienta a fost dintre cele mai nasoale: frisca vine după 10 secunde bune de apa, din 16 fise 4 nu au fost acceptate decat la aspirator, am nimerit la 2 aspiratoare diferite și primul abia ca mai trăgea parul de pe banchete iar al doilea nu trăgea deloc (al doilea aspirator de la stânga la dreapta) am vrut sa dau și ceva parfum dar după ca am apăsat mi-am dat seama ca nu am cu ce sa îl dau. Imaginea clasica a patronului roman care începe sa facă ceva bănuți, aceste este caracterizat prin nepăsare, neglijenta, ignoranță și lipsa de respect pentru client. Coada astăzi și chiar și în alte zile este considerabila, se pare ca romanul nu are deloc respect fata de sine. Repet, serviciile erau bune la un moment dat dar acum .....!!!??
Radu Giorgian
Radu Giorgian2 ani în urmă
Servicii si produse de calitate
incepând de la solutiile de curățat ,aspiratoare presiune pompa apa ,pana la pubele selective pentru aruncarea deșeurilor.
Recomand cu încredere!
Abi Ciopasiu
Abi Ciopasiu2 ani în urmă
Tarif mare, clatirea cu presiune este defapt clatire fara presiune. Aspiratoroarele nu trag deloc, iar dupa ce am plecat cu masina si s-a uscat, era tot murdara. Nu recomand!
Stroe George
Stroe George2 ani în urmă
Depinde de zile si de perioada din zi, poate fi mai aglomerat sau mai puțin aglomerat. Dimineața devreme sau seara poate fi mai liber, iar în timpul zilei lucrătoare între 9.30 - 11 și 14 - 15
Marius Ruptureanu
Marius Ruptureanu2 ani în urmă
Ok, poate un pic mai multe secunde la spalare cu presiune, dupa prima fisa.
Alex Lupes
Alex Lupes2 ani în urmă
Iarna nu funcționează detergent jante si nici peria nu mai este!
Locații recomandate