/Brasov/Spalatorie auto

GT CAR WASH & DETAILING- Spalatorie si Cosmetica auto

Str. Carpaților 60, OB17 500269, România

GT CAR WASH & DETAILING- Spalatorie si Cosmetica auto
Spalatorie auto
4.4
204 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJPC+P6 Brașov, România
+40 744 824 461
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adi Mihaescu
Adi Mihaescu2 ani în urmă
Se inbina utilul cu placutul .Ai posibilitatea de a stepta spalatea masini in conditii civilizate ,bar,servire ok.Bravo se poate.
Roman Robert
Roman Robert2 ani în urmă
Un loc super unde poți sa te relaxa in cafenea in timp ce mașina ta primește o curățare temeinica
Mihai Andrei Petrea
Mihai Andrei Petrea2 ani în urmă
Dezamăgitor modul în care au făcut detailing-ul. În multe locuri nici măcar nu au băgat cârpa să șteargă praful. Serviciile oferite nu le pot considera nici măcar un simplu interior-exterior și ei îi spun la ăla DETAILING.
Am fost in spălătorii care nu aveau servici de detaliere a vehiculului și făceau treabă mai bună în curățarea lui. NU recomand...
Dania Velea
Dania Velea2 ani în urmă
Spălat exterior-interior, dezamăgitor!
Pe exterior nu au șters urmele de zoaie , in special in zona farurilor și pragurilor de usa , de plafonul mașinii nu mai vorbesc .
Pe interior , in afara de aspirat nu cred ca au folosit altceva. Ca dovadă cum arată un display “șters” , numai urme de cârpa îmbâcsită . Portbagajul nici vorba aspirat .. chiar nu recomand aceasta spălătorie auto.
A! Pret extra de 20 lei pentru curățarea jantelor :)))) ( ca nu fac parte din mașina ) jenant!!!
Marian Vlad
Marian Vlad2 ani în urmă
Am dus mașina să o spăl , am plătit 50 de lei pentru interior exterior și când m-am dus sa o iau după o ora mașina era doar aspirată in graba , spunându-mi ca așa spală ei mașinile “ ce nu îmi convine “
Ciprian van Bike
Ciprian van Bike2 ani în urmă
Atitudine de gherțoi a celor care preiau mașinile: în loc să îți explice frumos cum se procedează, pentru că nu mai fusesem până atunci la ei, nu spun nimic, te lasă să intri, după care te dau afară. La ăștia nu-ți bagi singur mașina la spălat, o lași afară, le dai cheile și se ocupă ei. Dar nu au gură să spună de la început treaba asta. În plus m-a deranjat faptul că mașina care a venit după mine, la câteva minute, au băgat-o înaintea mea, tipul care părea a fi șeful spunându-i șoferului, de față cu mine, "ți-am băgat-o în față, să meargă show-ul bine!". Totală lipsă de respect!
Teodora Bumbea
Teodora Bumbea2 ani în urmă
Deci ofer 10 stele din 5😂 o sa devin client fidel. Am pus și poze, deci am avut masina foarte murdara și au facut-o luna. Ireproșabil, foarte atenti la detalii. Recomand cu încredere ❤
Ovi Banuta
Ovi Banuta2 ani în urmă
Mega satisfăcut pt cât de consinstenti sunt cei de la GT Car Wash in a oferi un serviciu de calitate îmbinat cu o politețe și energie pozitivă in interacțiunile cu clienții. Nu sunt pt prima data aici, iar de fiecare data reușește sa ma uimească amabilitatea lui Daniel, proprietarul acestei afaceri și zâmbetele personalului lui. Țineți-o tot așa băieți! Bafta!
Locații recomandate