/Brasov/Spalatorie auto

Car Wash & Cafe

Brașov, România

Car Wash & Cafe
Spalatorie auto
4.3
739 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MG6M+8Q Brașov, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Vicentiu-sebastian mihai
Vicentiu-sebastian mihai2 ani în urmă
Curat. Spațios.

As recomanda totusi ca furtunurile aspiratoarelor sa fie curățate pe exterior din când în când. Azi 9.IAN.2022 erau destul de murdare, iar având în vedere că trebuie să traversezi banchetele pentru a le aspira, e destul de neplăcut sa bagi in masina un furtun murdar.

Nici apa de la chiuvetele metalice nu funcționau (probabil robinetii au fost închiși datorita temperaturilor scăzute, însă recomand sa puneti un mesaj de informare).
Mulțumesc
Nu vreau sa schimb
Nu vreau sa schimb2 ani în urmă
Detergenții chiar curăța.Vap,perie cu spuma!Aspirator,soluții pt curățat jantele și anvelopele...servicii complete(self service)!
Florin Margarint
Florin Margarint2 ani în urmă
Nu recomand nimănui, aparatele mi-au mâncat de 2 ori banii fără sa dea cardurile la schimb, le-am trimis email-uri și nu sunt în stare sa răspund, nu ii interesează de clienții lor. Plus ca spuma este unde foarte joasa calitate și va stricați cromul de pe mașină....
Radu Ciltea
Radu Ciltea2 ani în urmă
Foarte ok dar nu pot da 5 stele pt că:
- te obligă să ocupi spațiul din portofel sau să uiți pe undeva prin mașină încă o bucată de plastic ce nu servește la absolut nimic altceva (pt. care ți se rețin 2.5 lei la emitere?); m-am dus pt prima dată cu falsa impresie că voi băga cardul bancar de pe care mi se va lua cât vreau eu 😞;
- foarte scump comparativ cu alte spălătorii cu fise/cash; la o spălare rapidă, eu nu mă pot încadra în 10 lei să clătesc de spumă corespunzător.
Advanced Delivery
Advanced Delivery2 ani în urmă
Nu recomand!!! pistolul cu inalta presiune nu funcționează, picura apa de sus pe mașina și practic o speli degeaba, urmând ca apoi sa mergi ca omul sa dai un luciu la anvelopele alea care le-ai spălat cu chin, însă surpriza, toate aparatele care ofera posibilitatea de a da luciu pe anvelope sunt nefuncționale . Am mai și băgat ca băiatul 100 lei pe card cu toate ca m-am jurat ca nu mai vin aici sa spal mașina! Chiar și când funcționau aparatele respective, jetul pentru luciu anvelope arata mai mult a jet de seringa!! Îmi voi consuma cumva tot cardul la noi, ca nu am altceva de facut, și nu mai pup pe aici! Se profita de faptul ca Brașov sta rău tare la capitolul spălătorii auto!
Andrei Pisarciuc
Andrei Pisarciuc2 ani în urmă
Am plecat cu săpun pe masina... La clatirea cu apa ozmozata vine si sapun pe furtun. Nu recomand!
George Viorel Enescu
George Viorel Enescu2 ani în urmă
Singura spălătorie auto, unde presiunea pe furtun și spuma activă este asa cum trebuie.
M. Carmen
M. Carmen2 ani în urmă
5 stele pentru muzica rock si atmosfera draguta 😁☕
Locații recomandate