/Brasov/Spalatorie auto

Jumbo Spalatorie Auto

Str. Mircea cel Bătrân 6, Brașov 500193, România

Jumbo Spalatorie Auto
Spalatorie auto
4
179 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJ54+48 Brașov, România
+40 728 505 656
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 9–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Catalin bradea
Catalin bradea2 ani în urmă
Sunt foarte dezamagit. Dupa un interior exteror cu o suprataxa 75 % pt ca interiorul era prea murdar, masina am gasit-o partial necuratata in interior, foarte fuserita. Compartimentele usilor nu au fost decat partial aspirate, in portbagaj zone intregi cu noroi sau chiar neaspirate. m am intors inapoi si cu 2 carpe ude au venit si au 'remediat'. cand umezeala s a uscat praful si mizeria s au aratat din nou pe tot ce inseamna plastic. nici un produs nu s a folosit in afara de apa. aveti aici cateva poze. sincer nu stiu cum s au ales cu asa reviewuri pana acum. imi pare rau dar este prima si ultima data pentru masina mea la jumbo

dupa cate vedeti in ultima fotografie atasata, minciuna are picioare scurte. Se vede clar ora si ziua in care a fost facuta poza. la o ora dupa ce am plecat de la dumneavoastra.. ma acuzati ca am venit cu masina murdara sa o curat. de ce nu puneti afis, " curatam doar masini ce au fost curatate de proprietar in prealabil. sotia dumneavoastra a vazut masina cu cateva ore inainte sa o aduc la curatat cand a stabilit pretul si a zis ca in afara de mirosul de caine totul va fi curatat bine. eu va spun ca in multe locuri din masina nici macar nu au pus aspiratorul. ca nu au folosit nici un produs de curatat si ca nu si au facut treaba. mai departe ii las pe clientii dumneavoastra sa traga concluzii. mai mult, din raspunsul dumneavoastra se intelege clar cu ce se vor confrunta si ei cand vor avea ceva de reclamat.
Bogdan Rosu
Bogdan Rosu2 ani în urmă
Trebuie acordată mai multă atenție din partea angajaților pentru că aproape nici nu se cunoaște că a fost spălată! Destul de multe pete vizibile de mizerie, găinaț pe capotă, parbrizul murdar! Nu sunt chiar așa de pretențios, sunt tolerant în anumite situații dar nici chiar așa!
Traian Furtuna
Traian Furtuna2 ani în urmă
Prima data am crezut ca e doar o întâmplare ca angajații dumneavoastră nu și.au făcut treaba , în special la interior. Astăzi am zis sa revin la voi , dar spre surprinderea mea lipsa de interes a fost și mai mare , cu toate ca l.am stimulat pe băiat cu 20 de lei extra pentru a fi mai atent ....imi pare rău, eu nu o sa mai trec pe acolo . O zi bună sa aveți !
George Alexandru Derencu
George Alexandru Derencu2 ani în urmă
Au spălat bine mașina, se putea și mai bine. Una peste alta, a fost ok.
Maria Cozma
Maria Cozma2 ani în urmă
O locație modestă ca dotare dar cu oameni harnici.
Laurentiu Rusu
Laurentiu Rusu2 ani în urmă
A fost odata Jumbo Carwash printre cele mai bune spalatorii din oras. Inainte plecam incantat de la ei, acum spoiala in toata regula. Au marit preturile, iar calitatea la pamant. Am trecut peste ceruirea la spalatul exterior, 3 fas-uri pulverizate din mers, 25 lei. Dar interiorul mizerabil, mai ales geamurile, oribil sa mergi prin ploaie pe ghicite cu parbrizul mozolit. Nici bordul curatat ca lumea, nimic, fusereala pe repede inainte. Pacat, asa bataie de joc dupa atatia ani de activitate profi.
Flavia Vvv
Flavia Vvv2 ani în urmă
Am fost foarte multumiti, nu a trebuit sa asteptam deloc. Masina era foarte murdara si a fost curata foarte bine arata impecabil aici. Serviciu calitate-pret foarte bun.
Langa exista o terasa cu preturi foarte bune.
Recomand cu incredere!
Ionel ciobotaru
Ionel ciobotaru2 ani în urmă
Destul de aglomerat si se merge pe repede inainte la curatarea masinii atat interior cat exterior. Inteleg nevoia de clienti, cantitativ vorbind, dar mai trebuie lucrat la calitate. In rest sa auzim de bine!

15.09.2020 am fost cu auto pentru spalare interior exterior. Nemultumit din nou. Doamna lucrator din spalatorie a uitat si de portbagaj, dar si de oglinda de pe parbriz. Nu-i mai grabiti daca doriti sa mai aveti clienti(chiar daca aduc doar doua masini la spalat cel putin o data pe luna).
Locații recomandate