/Brasov/Spalatorie auto

Cascade Car Wash

Strada Nicolae Dumitru Cocea AFI Mall, Brașov 500010, România

Cascade Car Wash
Spalatorie auto
4.1
119 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
JJX5+XM Brașov, România
+40 790 499 992
ccw.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–15
Sâmbătă: 8–19
Duminică: 8–19
Scrie o recenzie
Ionut Macovei331 zile în urmă
Foarte atenți la detalii, așa spun ei 😂 mai bine o spăl eu ma self-service
Andrea Gal
Andrea Gal2 ani în urmă
Apreciez calitatea si diversitatea serviciilor. Am fost intampinata mereu frumos, de catre manageri, si mi s-au oferit informatiile necesare cerintelor mele (inclusiv legate de detailing/curatat scaune) a timpilor de asteptare necesari in functie de numarul de masini deja preluate. Consider ca asteptarile ar trebui sa fie direct proportionale cu cerintele si stadiul masinii.
Mini Minions
Mini Minions2 ani în urmă
Excelent! Foarte mulțumit! Singurul loc în care nu au aspirat a fost buzunarul de la ușa șoferului. Nu am constat eu asta, ci am fost informat de băiatul care a spălat mașina, pentru că îmi uitasem portofelul acolo și omul nu a vrut să pună mâna pe el. După ce mi-am luat portofelul a aspirat și acel buzunar. Recomand!
Goidescu Adrian
Goidescu Adrian2 ani în urmă
Ajung la ora 10 la spalatoria Cascade Car Wash , las masina la intrare vine managerul inspecteaza masina si imi spune " dureaza cam 1-1,5 ore " , ok nu este problema plec cu gandul impacat ca peste 1.5 ore masina este gata si ma incadrez in timp .
Ma intorc la ora 11:15 dupa masina exact la o ora si 15 minute de cand am lasat masina , intru in acel birou las 60 lei ( costul este de 55 ) ies afara si vad unul dintre angajati cum incepe sa dea cu spuma pe masina ! DUPA 1 ORA SI 15 MINUTE EI SE APUCA SA SPELE MASINA !
Incep sa ma inarmez cu multa rabdare si ma las intarziat , am mai stat inca 40 minute sa " termine masina " pana am ajuns la capatul rabdarii si am anuntat problema aceluiasi manager care a preluat si masina iar cu o argoanta iesita din comun imi comunica " Pai eu ce sa fac acum ? Am zis ca poate o ora jumate dar poate sa varieze " , domnule manager cred ca aveti o mica problema cu notiunea timpului si a seriozitatii asupra oamenilor care va calca pragul la aceasta spalatorie neprofesionista . Daca nu interveneam sa ii spun omului ce sa mai starga pe la masina si sa iau o carpa si sa ma apuc si eu de sters cred ca mai stateam 1 ora sa imi ridic masina .
Total neprofesionalism ! Nu va mai calc pragul nici sa spal o bicicleta la voi .
Cristian Teglas
Cristian Teglas2 ani în urmă
Daca as fii citit review-urile inainte sa duc masina, probabil ca as fii renuntat. Am fost la ei pt a polisha masina complet si pachetul de detailing. Am luat masina oglinda, curata int-ext. Am atasat o poza, de cand am luat-o de la ei. Nu e cine stie ce, dar pe o filmare, pe care nu o pot incarca aici, se observa ca e oglinda. Multumesc. Ps: era cam cea mai ieftina masina de pe acolo, deci orice masina conteaza 😁
Click 360 View
Click 360 View2 ani în urmă
Spalatorie mediocra.... ajungi acasă de la spalatorie "profi" și ramai pe gânduri dacă sa te duci la alta spalatorie sa o mai speli o data... A uitat sa spele 2 portiere, parbrizul, bara fata și farurile. 70% din mașină a fost ok. Probabil nu mai avea chef spalatorul sa o facă pe toată.... Aministratorul este degeaba acolo.....nu verifica mașinile.
Recomandarea mea este sa verificați toata masina înainte sa plecați de acolo și sa ii rugați sa o spele din nou dacă nu este OK. Update poza Bon Fiscal
Adrian Borosianu
Adrian Borosianu2 ani în urmă
O spalatorie ca oricare alta :)) Ne-am obisnuit deja sa fim certati daca venim cu masina nespalata, asa ca nu am luat in seama reprosul; am platit si taxa pentru ca am uitat sa spal masina inainte sa o aduc la spalatorie (m-am si grabit putin si nu mi-am dat seama...) Promit ca data viitoare o spal singur, mai ales ca sunt atatea sef car wash. Mai ales ca nici voi nu spalati Premium, dupa cum am remarcat si imortalizat :)
Sper ca va aparea totusi cineva pe piata din Brasov care sa faca acest lucru simplu sa fie facut corect.
Radu Aurel
Radu Aurel2 ani în urmă
Am ramas surprin de atentia acordata fiecarui client ( timp de ciraca 2 ore petrecute la ei in locatie ). Servicii de super calitate, personal cum mai rar vezi la o spalatorie ( baieti pe treaba lor si foarte atenti a detalii ). Masina mea a avut parte de un super tratament la un pret EXCELENT. Recomand cu incredere !!!
Roberts Silviu
Roberts Silviu2 ani în urmă
"foarte atenți la detalii" doamna care a curățat mașina mea îmi spune că au mai rămas niste pete pe parbriz in interior și că a curățat,dar inca un lucru important este faptul că portbagajul nu face parte din interiorul mașinii
Locații recomandate