/Bihor/Spalatorie auto

Quick Wash

Strada Aluminei 16-14, Oradea, România

Quick Wash
Spalatorie auto
4.7
80 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3WC8+39 Oradea, România
+40 771 117 690
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–20
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Richard Kabai
Richard Kabai2 ani în urmă
Am avut un costum Zara in portbagaj, am deschis portbagajul a doua zi sa scot costumul să-l duc la curățat, nu mai era acolo, după ce m-am intors la spălătorie, mi-a spus ca l-a aruncat la gunoi, ca a crezut ca e gunoi, asa ceva nu am mai întâlnit
Casa Pescarilor Periprava
Casa Pescarilor Periprava2 ani în urmă
Sunt clientul acestei spălătorii de 8 ani. Am adus mașinile si covoarele, mereu am fost foarte mulțumit de promptitudine, profesionalism și calitatea lucrărilor! Sunt un client foarte pretențios, plătesc fără să negociez, dar pretind calitate, calitatea o găsești fără dubii la Quick Wash! Recomand această spălătorie tuturor celor care apreciază calitatea și seriozitatea!
Bogdan Marinciu
Bogdan Marinciu2 ani în urmă
Imi duc masina si covoarele la ei, de fiecare data totul a fost mai mult decat ok. Personalul este sociabil, dupa ce mi-am scos masina din service avand spatele refacut, mi-au atras atentia unde masina nu a fost bine vopsita.
Manea f
Manea f2 ani în urmă
Am fost la multe spalatorii inainte, pana am incercat Quick wash. De atunvi tot aici imi las masina la spalat. Sunt forte multumit de rezultat si recomand cu incredere.
Sebastian Franceak
Sebastian Franceak2 ani în urmă
Baieti amabili si cu bun simt,duc masina de aproape 3 ani la iei,si de fiecare data primesc masina ca si scoasa din salon.
Recomand cu increde !!!
Cristian Maghiar
Cristian Maghiar2 ani în urmă
Recomand oricui! Vin aici de multi ani si nu am avut decat experiente foarte bune. Oameni seriosi si profesionisti. Servicii pe masura.
Flo.blondu08 Flo
Flo.blondu08 Flo2 ani în urmă
Aduc de multi ani covoare la spalat si calitatea serviciilor extraordinara
Bak Levente
Bak Levente4 ani în urmă
Baieț nesimțiț bat joc de clienț daca nuț place zice sa numai vi altadată, zice ca de aia o rămas mașina murdară că ai adus mașina prea murdară , nu recomand pentru nimeni să vă feriț de iei, pozele am facut dupa ce amai facut odată.
Locații recomandate