/Bihor/Spalatorie auto

Elefant Car Wash

Bulevardul Ștefan cel Mare 54, Oradea, România

Elefant Car Wash
Spalatorie auto
4.1
61 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3WGH+8V Oradea, România
+40 259 440 825
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
George Raul David
George Raul David2 ani în urmă
Majoritatea review-urilor nu cred ca sunt spuse sincer.
Aceasta spalatorie selfwash este si mai scumpa(10 lei=3jetoane) si cu programe mai scurte de cat la toate celelalte pe care le-am incercat din oras.Sunt doar 5 programe,nu are nici spuma activa,doar sampon.Eu unul am fost foarte dezamagit si dupa primele 3 jetoane am mers la alta spalatorie.
Sebastian Tor
Sebastian Tor2 ani în urmă
Bătaie de joc, 10 lei 2 minute maxim. Prefer sa-mi spal masina la spălătoriile clasice atunci😀
Marius Adrian
Marius Adrian2 ani în urmă
Unele review-uri imi lasa impresia ca sunt platite sau postate de proprietari sau prietenii lor. Din cate spalatorii self-wash am vizitat, asta mi se pare cea mai slaba. Programele sunt scurte (la aceiasi bani ca si in alte locatii) si nu au spuma activa, doar un sampon extrem de diluat, iar volumul de apa la programul de osmoza este foarte mic. Practic ai nevoie de 2 jetoane pentru clatire. Si e pacat, pentru ca e foarte aproape de mine, dar totusi prefer sa ma duc in celalat capat al orasului sa-mi spal masina decat la spalatoria asta care e la 1 minut de mine.
M S
M S2 ani în urmă
Cea mai bună spălătorie auto self service din oraş/județ/țară
Spălătoria este mereu întreținută şi curată.
Are o boxă pentru microbuze sau maşini mai mari.
Îti indică care boxă este liber sau ocupat( nu mai trebuie să te uiți oare la ultima boxă a terminat de spalat masina?)
Spuma activă este de calitate superioară.
Este dotat şi cu perie cu spumă
Foloseşte apă osmozată (fără pată) nu mai trebuie să ştergi masina dupa spălare.
Are compressor de aer pentru umflarea/verificare roților care este GRATUIT.
Aspiratorul merge 5min/jeton nu mai trebuie să te grăbesti că nu ai suficient timp( ca la alte spălătorii auto)
Lichid pentru parbriz de calitate
Soluție de curățat jante
Parfumul auto miroase excelent!
Ai şi stație de GPL!
La ieşire ai acces în doua direcții.
Psihologul și autismul înalt funcțional
Psihologul și autismul înalt funcțional2 ani în urmă
Super tare! Am vizualizat că vor apărea genul ăsta de spălătorii de tip Self-wash. Este un aparat în centrul locației care îți dã jetoane. Un jeton e 2,5 lei. Deci cu 5 lei ai 2 jetoane. Si în funcție de ce operațiune selectezi sunt cinci operațiuni: 1.Furtun albastru-Spuma pentru înmuiere,2- Spălare cu detergent cald, 3-Perie spumantă cu șampon cald, 4-Ceruire 5-Limpezire cu apă osmozatã. Domnul care era de serviciu acolo ne-a spus că pentru o spălare completă să folosim 1-2-5. Și nah au coduri pe culori furtunurile. Aveți grijă la jet sã nu îl îndreptați spre voi sau altcineva că poate răni la viteza aia. Scena după ce am terminat de spălat era ceva gen: There was a car washed scene. :))) Super tare! Cu 10 lei speli o mașină rezonabil. Sunt curioasă de programele 3 si 4. Le-a folosit cineva de pe aici?
Aa. Si era destul de plină in weekend. Gen mai rămânea cate un loc liber. Ca sunt sase locuri dar nu pentru mult timp. Era un domn care își spãla ATV-ul. Fiecare operațiune durează 100 de secunde. So, eu recomand încă un program de clătire in final dacă credeți că nu s-a dus clăbucul. După ce băgați jetonul aveți pe ecran cele 5 programe si trebuie să apăsați pe ecran.
Andrei Resteanu
Andrei Resteanu2 ani în urmă
Un eșec de spălătorie datorita presiunii foarte slabe și raportului foarte slab - preț / minut. Prima și ultima data când voi spala mașina la aceasta spălătorie.
SeFiR Adi
SeFiR Adi2 ani în urmă
Căutati altă spălătorie , sunt destule în oraș !
Edit recenzia : după un an de când tot aici vin la spălat , o sa îmi caut alta spălătorie pentru că până acum cu 10 lei primeai 4 jetoane , deci 2,5 lei pe jeton ar veni , acum un jeton este 5 lei . S-a dublat pretu pe jeton , zic ei ca programele sunt mai lungi , dar nu sunt . Tot 2 jetoane bagi pt limpezire . Cu un jeton nu poți înlătură toată spuma oricât de repede te-ai misca .

Așadar felicitări pentru dublarea prețului , poate se și înjumătățesc clienții ! De la 4 stele am coborât la o stea și încep căutările spre o nouă spălătorie , fara jecmăneli .

E un self wash bun . Cu 10 lei,adică 4 jetoane, poți să speli mașina lejer :1jeton pt spuma +1jeton pentru spălare cu detergent cald +1jeton pentru clătire +1 jeton pt aspirator . Eu mai folosesc daca e nevoie in loc de detergent cald peria cu spuma ,după ce am acoperit mașina cu spumă și apoi clătesc . Jetul de clătire in opinia mea este puternic în momentul când apeși pe clapeta pentru presiune . Nu ofer 5 stele pentru că la 6 sau 7 boxe cate sunt , după spălare trebuie așteptat la aspirator daca este ocupat pentru că sunt doar 3 . La fel daca ai o cârpă cu care ai șters și s-a murdărit , sunt doar 3 surse de apa , niște mini chiuvete .
Romania Review
Romania Review2 ani în urmă
O alternativa binevenita la spalatoriile clasice, acum totul depinde de priceperea, rabdarea si respectul pe care il ai fata de masina ta, si implicit fata de tine. In comparatie cu alte spalatorii automate din oras, aici administrarea nu este cea mai buna, dar fiind la inceput, sa speram ca invata din greseli.
Locații recomandate