/Bihor/Spalatorie auto

Spălătorie auto Wash Point

Matei Corvin, Strada Fabricilor, Oradea 410144, România

Spălătorie auto Wash Point
Spalatorie auto
4.5
242 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3WM9+93 Oradea, România
+40 720 845 858
spalatorie-auto-wash-point.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Oleg Robu
Oleg Robu2 ani în urmă
Raport calitate/preț f bun
Coada la orele de varf
Dacian Popescu
Dacian Popescu2 ani în urmă
Peria cu spuma pe lângă timpul scurt de doar 1 min. față de alte spalatorii asemanatore, unde timpul este intre 1.5 min., spuma este aproape inexistenta, un pic la început în rest foarte multa apa, iar dacă masina este foarte murdară trebuie sa folosești minim 3-4 fise doar pt peria cu spumă.
Sebastian Gino
Sebastian Gino2 ani în urmă
Spuma activa e varza si aspiratorul nu trage deloc! Prima si ultima data.
Laviniu
Laviniu3 ani în urmă
De ceva timp prefer sa imi curat masina de unul singur deoarece este mai practic. La aceasta spalatorie, ai mai multe optiuni la spalare, care sunt bune, iar dupa ce ajungi la partea de interior, respectiv aspirat, primele aspiratoare, de pe partea cu drumul, lasa de dorit, ar trebui inlocuite. Imi place ideea de presa ptr a stoarce laveta pe care o folosesti. Recomand aceasta spalatorie!
Ciprian SABĂU
Ciprian SABĂU4 ani în urmă
Spălătorie și pentru cei mai pretențioși: spumă, perie cu spumă, ceară, toate cu bun simț. Se poate trece de la un program la altul fără să se piardă creditul. O fisă 2,5 lei ține 100 secunde, trebuie cumpărate minimum 2 fise.
Alexandru Kiss
Alexandru Kiss2 ani în urmă
Pentru cei care spală mașina pentru prima dată aici, recomand să cumpărați fise de 15 Ron (6 fise în total). Ai program pentru jante, spumă, clătire, ceară și clătire finală. Pentru asta îți ajung vreo 5 fise. A 6-a fisa o poți folosi la aspirator. Avantajul e că folosești același tip de fisă și pentru spălat și pentru aspirator. Atenție: aparatul acceptă bancnote de 1,5,10 și 50 de Ron. Aparatul nu dă rest. Spuma e foarte bună, nu lasă urme chiar dacă nu ștergeți mașina. Pentru o fisă ai 100 de secunde. Fisele le poți lua cu tine (dacă îți rămân). În principiu îți va plăcea cum spală mașina și vei vrea să vii din nou și vei folosi fisele ce ți-au rămas de la ultima spălare. La 50 de Ron introdus în aparat, primești 4 fise cadou.
Romania Review
Romania Review2 ani în urmă
Rapid, simplu si ieftin. Este ceea ce trebuie
Costa Mihai
Costa Mihai2 ani în urmă
Spuma foarte slaba. 10 secunde aștepți să vină spuma, apoi când dai limpezire finala 10 secunde aștepți sa se golească de pe instalație spuma.. In capăt la nufaru spre exemplu au o spumă că nu-ți mai dai seama ce culoare e masina. Așa bine stă și acoperă mașina.
Locații recomandate