/Bihor/Spalatorie auto

LA NICU CAUCIUC

Strada Ogorului 123, Oradea 410554, România

LA NICU CAUCIUC
Spalatorie auto
4.5
435 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
2WHV+M2 Oradea, România
+40 736 659 104
lanicucauciuc.pro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mircea Jianu
Mircea Jianu2 ani în urmă
Daca doriti o vulcanizare cu adevarat profi, cu un staff care te ajuta in orice privinta si cu preturi in egala masura bune, atunci La Nicu Cauciuc e locul. Eu am descoperit aceasta vulcanizare din intamplare si pana acum sunt foarte multumit de serviciile lor. Cosmin, care este pe departamentul Mecanica, a fost de mare ajutor, mi-a oferit informatiile asa cum sunt si chiar a fost cinstit in privinta unor decizii. Recomand cu mare incredere atat pentru vulcanizare cat si pentru mecanica. Cu adevarat profesionisti!
Gavrilas Laurentiu
Gavrilas Laurentiu2 ani în urmă
LOCATIE DE 5 STELE PERSONAL AMABIL .
Laviniu borza
Laviniu borza2 ani în urmă
Penibili !!!!
Iveco daily cu punte dubla, am schimbat 2 jante si am cerut 2 echilibrari .
La final am avut pe bon 4 echilibrari (2 echilibrari fiind din oficiu )si 2 demontari plus 2 valve de metal la pret de 50 ron, pret final 230 ron.
Ma apuca rasul.
Am intrebat la inceput cat costa montat /echilibrat , raspunsul a fost ca nu stie...in functie de cati plumbi vor fi folositi.
Nu recomand sub nici o forma!!!!!!!
Herman Constantin
Herman Constantin2 ani în urmă
Personal nepoliticos..la terminarea lucrarii i.am multumit angajatului.raspuns..ii plin podul..corect era cel putin drum bun..dupa montarea rotilor stangerea lor s.a facut numai cu pistolul.. Raspuns angajat Servis Dacia..strangerea rotilor cu pistolul este ori pre tare ori prea slaba in functie de cat aier este in acel moment in compresor motiv pt care se recomanda pt siguranta in exploatare verificarea stangerii folosind cheia dinamometrica. O firma mare multi clienti dar pacat.
Basile P
Basile P2 ani în urmă
La schimb de anvelope, s-a omis schimbarea valvei și scăpa aer, a necesitat remontare l😢 pericol de deteriorare a anvelopei noi. Preturi mai mari decât media cu 40%
LE: Ref răspuns proprietar: După cum pe bon apare doar schimbat anvelope, și având în vedere prețul, se subînțelege că ar fi trebuit respectați toți pașii necesari pt a preîntâmpina astfel de incidente, și nu la cerere, pe de altă parte și costul acesteia de 1 Ron nu explică solicitarea expresă, nu s-ar gândi cineva să facă economii, mai ales la prețul practicat, pe care ați subliniat la telefon că depinde în funcție de plumb...
Danut Cioaba
Danut Cioaba2 ani în urmă
Personalul super ok inclusiv patroana care intradevăr pune punctul pe calitate și respect.Am schimbat doua supape la un trailer rapiditatea și prețul fiind foarte bune. Mulțumesc, multă sănătate și spor în toate !!
Cb d
Cb d2 ani în urmă
Am avut probleme, într-o sâmbătă, cu o anvelopă tăiată. Nu s-a mai putut face nimic cu ea, dar am dat comandă pentru una nouă. Marţi seară a venit anvelopa, iar serviciile oferite la schimbarea jenţii şi montarea noii anvelope au fost prompte şi de calitate. Felicitări! Jos pălăria!
K- MIN
K- MIN2 ani în urmă
Vulcanizare si magazin de anvelope, destul de mare service si bine organizat in caz de nevoie baieti par a fi destul de rapizi si capabili in cea ce fac, in schb partea de magazin mi se pare cam mica da o senzatie de claustrofobie si preturile dupa parerea mea sunt putin cam mari
Locații recomandate