/Galati/Serviciu de paza

POLIŢIA LOCALĂ GALAŢI

Str. Traian, 254, Galati, Galati, 800179, Galați 800552, România

POLIŢIA LOCALĂ GALAŢI
Serviciu de paza
3.4
63 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F24R+69 Galați, România
+40 236 955
politialocalagalati.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Gabi Puiu
Gabi Puiu2 ani în urmă
Aloooo Politia Locala, faceti si ceva pt salariile generoase care le luati? De 2 luni v am anuntat ca trotuarul de la blocurile O7, O8, O9, O11, O12 , Micro 19, ESTE PLIN DE MASINI. Este legala in Galati parcarea masinilor pe trotuare? Seara, trotuarul de pe Bd. Otelarilor, Micro 19, sensul de mers Sala Sporturilor- Cinema Dacia , este plin de masini parcate.
Mariana Draghici
Mariana Draghici2 ani în urmă
Bravo ,ce nu a rezolvat Poliția județeană a rezolvat Poliția locală! Felicitări
Gicanul47 gicanul 47
Gicanul47 gicanul 472 ani în urmă
Mai există politia locala în Galați???Duceți va la pregatire profesionala la Cluj poate astfel înțelegeți ptr ca va încasați salariile .
Daniel popa
Daniel popa2 ani în urmă
Am sunat la politia locala Galati
Am specificat, ca în apropierea perimetrului unui obiectiv este un om al străzii care efectiv doarme pe spațiul public . Raspuns:Nu putem face nimic ,e spațiu privat !
Va luați banii degeaba
Boschetarilor
Sorina Radu
Sorina Radu2 ani în urmă
Poate înainte de a fi ironici ar trebui sa învețe semnele de circulație. Sunt o rușine, prost pregătiri profesional, dar cu o nesimțire fantastica.
Irina Radu
Irina Radu2 ani în urmă
Strada CamilRessu nr 2, la magazin alimentar Iga, fata cu blog O3, e balamuc ,înjurături, țipete,consum de băuturi alcoolice, fac nevoiil pe aleii din jur, și etc deranjante linisti publice foarte des, nu mai zic de consum de droguri. Dacă sar putea lua masuri ,am crede în instituțiile statului, dar marea majoritate a vecinilor cred ca politia e mina în mina cu acești indivizi care deranjează non stop la acest magazin..
Gigi Micu
Gigi Micu4 ani în urmă
O instituție de nimic,a trecut 2 mașini de pol locala pe linga masini parcate in intersectie la General si nu sau luat masuri ,erau de la partid imparteau flori,daca eram noi oameni simpli eram amendati de mult,cum ar trebui sa ne comportam cu ei ? Cu respect?Din partea mea in nici un caz.O instituție publică care nu isi are rostul
Marian CHIOSA (MR.Chiosa)
Marian CHIOSA (MR.Chiosa)2 ani în urmă
In urma unei vizite la sediul de pe strada Traian, am avut neplăcuta surpriza sa fiu întâmpinat cu o atitudine aroganta și grosolana a ofițerului de la poarta. Am fost certat de-a dreptul ca nu respect procedura deși nu exista nicio indicație ca trebuie sa trec pe la punctul de control. Inadmisibil comportamentul unui angajat al comunității locale fata de un cetățean cu bun simt. Astfel de indivizi ar trebui fie instruiți în spiritul eticii și disciplinei, fie zburați din sistem!
Locații recomandate