/Galati/Serviciu de paza

Galați Trecere Bac - Navrom Bac

Galați 827100, România

Galați Trecere Bac - Navrom Bac
Serviciu de paza
3.8
5 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C28J+JR Galați, România
+40 745 058 644
navrombac.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Stefan Stefan
Stefan Stefan2 ani în urmă
Trec destul de des anul trecut de 16 ori ,anul acesta de 8 ori ,accesul destul de greu am un golf 5 si trebuie sa intri usor sa nu atingi ,personalul nu saluta niciodată iar atitudinea generala e de boschtareala(cred cu sinceritate ca navrom bac Galati a angajat toti pirnaiasii din Galați, asa au fata si se poarta ,vorbesc tare in jargoane si senzatia generala te simti usurat dupa ce pleci de pe bac).De la intrare te loveste imaginea neputintei si lipsei fata de clienti si cei nevoiti sa treaca cu bacul.
Constantin Luncasu
Constantin Luncasu2 ani în urmă
Atitudinea unuia dintre oameni care ar trebui sa dirijeze este foarte proasta…a tipat la mn sa ma misc mai repede la care am rasp sa nu tipe si sa se calmeze…la care a venit spre mn sa ma intimideze am fost nevoit sal imping sa pastrez distanta de siguranta…la care a scos spreyul si mia zis ca ma adoarme…sper sa se ia masuri sunt camere si se poate vedea3-12-2021 ora 5 50….
Victor diaconu
Victor diaconu2 ani în urmă
Este o mare porcărie stai la rand și pe lângă tine trec foarte multe mașini cunoștințele celor de la îmbarcare și cu câțiva lei eviți sa stai la coada câte o ora sau mai mult,asta în special pe mal la tulcea O MARE PORCARIE EVITATI PE CAT POSIBIL E MULT MAI RAPID PE LA BRĂILA LA GALATI E TIGANEALA
Alexandra
Alexandra2 ani în urmă
Am platit 25 lei pentru mașină și 2 lei pentru pasager. Șoferul nu plătește.
Cuvânt de folos
Cuvânt de folos2 ani în urmă
Timp de așteptare relativ mic Asta am prins eu in cursul săptămânii la amiază
Eu doar eu
Eu doar eu2 ani în urmă
Trecere rapida, preț 25 Ron pt mașină și 2 lei pt călători
Iosif
Iosif2 ani în urmă
20 de lei pt masina si 1.5 lei per persoană. Dimineața in sezon e destul de aglomerat. In rest totul ok. E un bac mare, comparativ cu altele.
Mariana Poe
Mariana Poe2 ani în urmă
Mă întreb : dacă noi românii suntem binecuvântați cu un fluviu atâta de generos în bogăție, Dunărea, de ce îi murdărim la propriu apele?! Este momentul să ne trezim, nu Dumnezeu este vinovat pentru că transformăm totul într-o pubela....
Locații recomandate