/Galati/Serviciu de paza

RPG Security

RPG Security
Serviciu de paza
3.6
126 recenzii
8 comentarii
+40 21 241 1113
rpg.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Tiberiu costin papp
Tiberiu costin papp2 ani în urmă
Ptr ca șoferul b102 ,care crede ca dacă lucrează la "security" parchează și vorbește cum "vrea"muschii lui,iar când este rugat sa mute masina ptr ca blochează accesul ptr clienți, își încordează creierul și tot ce poate răspunde este ca "poate ma apuc de tine ""🤣
Daniel Ion Buica
Daniel Ion Buica2 ani în urmă
Oamenii nu sunt respectați de angajații de la birouri. Doamna de la resurse umane, după preluarea CV-ului și a chestionarului completat în vederea angajării, a spus că voi fi anunțat pentru interviu. Nu s-a deranjat să anunțe că nu mai este nevoie, mințind că mă va anunța. Lipsă de umanitate și seriozitate. Pierzi alte oferte așteptând un răspuns.
Ionita Mircea
Ionita Mircea2 ani în urmă
O firma de tot kkt-ul!!! ..... de evitat!!!
Mihai Constantin
Mihai Constantin2 ani în urmă
Nu recomand ,Am avut o experiență foarte neplăcută mergând cu soția mea LA Lidl Voluntari cumparand și noi mai multe produse printre care o pastă de dinți Colgate ,am mers la casa le-am achitat ,apoi un agent de la RPG ne-a abuzat precum că am furat un un parfum ,ca are dovezi filmări, nu sa legitimat ,ne-a jicnit ,si a tinut una si bună că suntem hoți, apoi o Colega de a lui ia spus Soției să meargă la baie să o dezbrace ,soția mea fiind însărcinată și având și probleme cu inima ,nu este normal să acuzi pe cineva fără nici o dovada ,În ce țară trăim!!!!!!!!
I c
I c4 ani în urmă
Comportament oribil la interviurile de angajare.Daca vreti sa vedeti duceti va la interviu.Dar mai bine ocoliti.Veti fi pusi sa completati nu stiu ce fise autobiografice, asta in caz ca aveti timp de completat hartii, in loc de o discutie directa.Doamna blonda de la intrare va asteapta cu un comportament batjocoritor, ca doar unde mai gaseste dansa oameni simpli si amarati sa si bata joc. Daca vreti lipsa de respect si sa fiti tratati ca ultimii oameni aici ati gasit locul ideal. Un soare pentru toti oameni buni, dar unora le mai trebuiesc 3 vieti sa inteleaga. Ca sfat prietenesc, nu i deranjati pentru angajare ca nu au timp pentru dumneavoastra. Am experimentat pe propria piele.Viata frumoasa sa aveti si spor....
Florin Enache
Florin Enache4 ani în urmă
Am fost chemat la un interviu, dar am avut surpriza neplăcută să constat faptul că oferta telefonică nu era aceeași cu cea prezentată la fața locului. Lipsa de sinceritate mi-a lăsat un gust amar, de aceea am hotărât să nu colaborez cu dumnealor. Cu privire la calitatea serviciilor de securitate nu mă pot pronunța.
Alexandru Duminica (BigDumi)
Alexandru Duminica (BigDumi)2 ani în urmă
Aveți niște șoferi de weekend de va doare capul... Ar trebui sa le dați examen auto înainte de angajare...
Irina M
Irina M2 ani în urmă
Astazi, 13 iulie 2020, ora 8:50, un vehicul RPG trecand spre Calea Grivitei imediat dupa Podul Constanta a daramat nonsalant semnele de avertizare din fata unei portiuni de drum cu lucrari semnalizata corespunzator, dupa care a fortat intrarea in trafic si a continuat drumul pe linia de tramvai.
#vaidevoi sunteti motive de accidente rutiere!!!
Locații recomandate