/Sibiu/Serviciu de instalare electrica

Altex Sibiu Shopping City

Strada Sibiului 5, Șelimbăr 557260, România

Altex Sibiu Shopping City
Serviciu de instalare electrica
4.1
674 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q5G9+JC Șelimbăr, România
+40 269 248 801
altex.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Silviu Chirtes
Silviu Chirtes2 ani în urmă
Hoți cu acte în regulă.cresc preturile înainte de black Friday și ajungi să plătești mai mult decât în mod normal...incorecți și nesimțiți!!!
Jan Mondialul
Jan Mondialul2 ani în urmă
La achizitionarea produselor se promite ca vor fi livrate pana la usa locuintei,va urez spor la carat!!!!in realitate vine soferul si lasa pachetul la scara blocului!!!
Music Master
Music Master2 ani în urmă
Fake Friday, preturi umflate inainte cu cateva zile ca apoi sa fie reduse.
Dani Banciu
Dani Banciu2 ani în urmă
Am achizitionat in urma cu ceva timp un monitor Samsung de la Altex Sibiu iar dupa scurt timp pixelii monitorului au inceput sa moara in partea stanga. L-am trimis inapoi la magazin pentru reparatii ( aveam garantie ) iar dupa ce a fost reparat in service monitorul a sosit inapoi dar de data aceasta era spart in partea dreaptă sus . L-am timirs inapoi pentru a doua oara , dar de data aceasta au refuzat sa-l mai repare .
Andrei Mircea
Andrei Mircea2 ani în urmă
dorind sa achizitionez un produs (fiind ultimul expus si putin zgriat), am solicitat daca exista reducere.... Contactat, seful de magazin a refuzat acest lucru ...apai sa fi sanatos "tovarase", am luat de pe net, fara zgarieturi si mai "eftin" ca la tine cu 50 lei.+ transport gratuit.... si apropo, zona ingrijire personala, produse fara pret ...drept urmare, management defectuos in opinia mea .....de faptul ca nu raspundeti la telefon, nu mai povestim....probabil daca era afacerea TA , si noaptea la ora 3 erai trezit.
Georgiana
Georgiana2 ani în urmă
Astăzi am avut parte de un exemplu de aroganță , lipsa de: implicare la locul de muncă, (în favoarea unor discuții personale între cei doi angajați pe care i-am abordat) și profesionalism .Aveam nevoie de un încărcător pt Ipad și deși erau în proximitatea lor ,m-au trimis către un alt angajat pe care îl găsesc disponibil să mă ajute.
Daniel Haș
Daniel Haș2 ani în urmă
as fi dat 1 stea prin prisma ultimei interactiuni cu angajatii, dar decid sa trec cu vederea de data asta.
1 la mana, am fost sa cumpar cabluri auto, la iesirea de la raion ma astepta un baiat care mi-a dat un bilet cu nr 15580, cand am intrebat la casa ce inseamna mi s-a spus ca l-am primit pt ca m-a asistat colegul. nu era adevarat.
2 la mana - am comandat un telefon pe numele sotiei cu livrare in magazin. desii awb zicea ca s-a livrat la 10:08, n-am primit mesaj nici de la Cargus, respectiv nici de la Altex. a sunat sotia la Altex si i s-a confirmat primirea coletului. cand a ajuns in magazin i s-au cerut datele si i s-a spus ca nu exista colet pe numele ei, baiatul care o asista a inceput da aibe un comportament mai mult sau mai putin agitat, nervos, tonul verbal pe masura si au inceput cautari frenetice prin colete. intr-un final l-au gasit, i-a fost inmanat in "scarba" iar cand sotia a cerut sa vada daca e functional i s-a spus ca nu se deachide coletul pe loc, pe un ton deja agresiv. astept raspuns, daca nu revin si schimb review-ul la 1 stea
Sorin Boica
Sorin Boica2 ani în urmă
Ieri am fost in magazin cu soția și Andrei ne-a explicat într-un mod amabil și profesionist tot ce ținea de produsul pe care îl căutam, plita incorporabila pe gaz. Astăzi ne-am întors in magazin și am achizițonat produsul recomandat de Andrei, Ovidiu era pe raion și ne-a ajutat cu identificarea produsului, măsurare, comanda si ridicare. Multumesc frumos Andrei și Ovidiu!
Locații recomandate