/Sibiu/Serviciu de instalare electrica

ATU TECH

Strada Frigoriferului 2, Sibiu 550047, România

ATU TECH
Serviciu de instalare electrica
3.9
227 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q4XG+97 Sibiu, România
+40 371 783 783
a2t.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Enache Valentin Bogdan
Enache Valentin Bogdan2 ani în urmă
Recomand celor care urmaresc un pret mic lipsit de suport si servicii ulterior.Motivatia ca sunt aglomerati si au proceduri cu raspunsuri seci in loc sa rezolve incurcaturile pe care logistica lor le-a cauzat spune multe. Mie personal mi-au cauzat doar neplaceri iar dupa cateva conversatii esuate cu reprezentatii lor am decis sa abandonez si sa-mi rezolv singur cu costuri aditionale problema. Exista pentru 1-2% in plus la pret alti furnizori care acorda atentie clientului mai ales cand e greseala lor.
Nicolae Calin
Nicolae Calin2 ani în urmă
Sa faci cumpărături de la acest magazin este o misiune dificilă. Angajați care par parca în perioada de proba (nu știu....eu ma ocup doar de vânzări...... va va contacta cineva..... sa mai întreb pe cineva..... nu cred ca se mai fabrica..... nu știu dacă e pe stoc... asta ați comandat eu de unde sa știu ca nu e complet.... mai întâi faceți plata apoi noi o trimitem la facturare și în curând va fi la dvs. Pentru suport tehnic va înscrieți di veți fi contactat ) . Eu zic ca sunt suficiente replicile ca să va faceți o idee.
Roman Bogdan
Roman Bogdan2 ani în urmă
Pot sa zic ca sunt mulțumit de serviciile lor am trimis un dvr in garanție la ei si mi-au rezolvat defectul am primit aparatul inapoi l-am montat si funcționează bine sper ca si pe viitor sa nu ma dezamăgească 😉 am cumparat de la ei mai multe sisteme de supraveghere chiar si automatizare poartă ma ajută foarte mult si tutorialele de pe youtube pe care le fac sper sa faceti cat mai multe sanatate si aveti grija de covid😄!Multumesc pentru remedierea defectului!
Like Sibiu
Like Sibiu2 ani în urmă
Prompti! Au trimis kitul in mai putin de o zi :)
Nu e de mirare ca este cel mai mare magazin de securitate din tara. Am comandat la ora 14 ieri iar azi la ora 9 m-a sunat curierul cu kitul de supraveghere. Am testat kitul Safer cumparat si, desi nu le-am montat pe perete inca, le-am testat si mi se pare ca se vad super bine.
Florin Cozma
Florin Cozma2 ani în urmă
Nu mai cumpărați de la ei ....Nu am cuvinte cum se poate așa ceva sa refuze un retur după ce am primit cablu de aluminiu in loc de cablu de cupru cum mai pot fi lăsați de autorități să funcționeze chiar nu se sesizează nimeni tot timpul trebuie protectia consumatorului.oameni ăștia sunt niște mincinoși.Avand in vedere răspunsul de mai jos nu înțeleg cum puteți să ziceți că am comandat cablu CCA când eu am comandat Myym când eu nici nu știam că există cablu de aluminiu cuprat sau cum e vopsit poate ar fi bine să vedeți ce poze aveți pe site și dacă se vede că este aluminiu.sincer nu îmi vine să cred ce atitudine aveți tocmai că am mai cumpărat de la dvs pe sume frumoase și acuma nu recunoașteți greala.
Cristian bardas
Cristian bardas2 ani în urmă
Am cumpărat un sistem de 10.000 lei, au livrat după 10 zile, i am sunat și mi au transmis ca n aveau stoc, nu iau deranjat banii in cont, după le am transmis sa vina sale regleze Ip urile, de5 zile nu m a sunat nimeni
Incredibil de neseriosi
Turica Marian
Turica Marian2 ani în urmă
Nu recomandam deloc colaborarea cu reprezentanta din RM Valcea. Dupa o comanda telefonica si o programare de montaj , domnul Bogdan are nesimtirea de a spune domne eu nu mai vin si a nega toata discutia.
Ramona elena
Ramona elena2 ani în urmă
Am apelat la ei pentru intreg sistemul de securitate al casei inclusiv automatizare. Suntem foarte multumiti de suport si colaborare, promtitudine si servicii.
Locații recomandate