/Sibiu/Serviciu de instalare electrica

Reparatii Calculatoare - Laptopuri Sibiu

peste drum de MODEM - Va rog sunati pentru programare :, Aleea Șteaza Nr.5, Sibiu 550383, România

Reparatii Calculatoare - Laptopuri Sibiu
Serviciu de instalare electrica
5
226 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q5F2+PC Sibiu, România
+40 754 274 895
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–22
Sâmbătă: 8–22
Duminică: 8–22
Scrie o recenzie
Giubega Iulia
Giubega Iulia2 ani în urmă
Am fost cu laptopul meu destul de vechi care pe lângă Problema principala mai avea si cateva spărturi ale carcasei acumulate de-a lungul celor 9 ani. Pe langa faptul ca mi-a rezolvat problema pt care am apelat la el, mi-a reparat si alte mici defecțiuni doar ca sa imi faca laptopul sa fie cat mai bun fara sa ii cer. Ideea este ca nu se gândește doar la bani ca alții la care am fost si nici nu au rezolvat defecțiunea, se gândește cum sa faca sa fie "ca nou" ca si cum ar fi al lui. Review urile sunt meritate pe deplin si atunci cand am cautat ma gandeam cum poate cineva sa aiba asa multe recenzii de 5 stele. Acum inteleg.
Recomand
Alina
Alina2 ani în urmă
Un om deosebit și un adevărat profesionist. M-a primit rapid și din fericire nu am avut defecțiuni majore. Deși a făcut verificări și m-a îndrumat spre înlocuirea unei piese, nu a vrut sa accepte nici un ban. Acum înțeleg de ce are atâtea recenzii pozitive, pe buna dreptate. Extrem de generos și corect, recomand!
Pirvu Liviu
Pirvu Liviu2 ani în urmă
Un om corect și generos.Am dus astăzi desktopul, să văd ce are, de ce nu mai pornește.Mi-am făcut griji că poate e ceva grav însă problema a fost minoră, a fost rezolvată îndată și a refuzat să mă taxeze pentru deranj (deși toți iau bani pentru constatare, lucru care e firesc).
RECOMAND, reviewurile nu sunt degeaba.
Mara-Stefana Petrovici
Mara-Stefana Petrovici2 ani în urmă
Recomand cu încredere!
O persoana serioasa și foarte dedicata muncii! Preturi foarte ok!
Mulțumesc inca o data si cu siguranta pe viitor daca o sa mai am probleme cu leptopuriile stiu unde sa apelez.
Andrei Filip
Andrei Filip2 ani în urmă
Dedicat si profesionist, se observa imediat ca este pasionat de munca pe care o presteaza. Recomand cu mare caldura ori de cate ori aveti nevoie de ajutor in sfera calculatoarelor.
Anamaria Pastiu
Anamaria Pastiu2 ani în urmă
Am fost cu laptopul pentru inlocuirea tastaurii si totul a decurs exceptional. l-am lasat seara, dupa programul de lucru, si dimineata la prima ora l-am ridicat. Mi-a placut mult experienta, pentru ca desi am vrut sa las banii in avans, nu au fost primiti decat la ridicarea laptopului. Recomand cu toata increderea. (Am mers foarte mult pe incredere vazand atatea reviewuri bune si chiar asa si este) :) Super servicii!
Adrian Marți
Adrian Marți2 ani în urmă
Servicii de cea mai înaltă calitate!
Am dus laptop-ul pentru a-mi schimba tastatura și sunt foarte mulțumit de serviciile oferite! A avut mare grijă, totul funcționează perfect și arată ca nou! Mi-a și curățat tot laptop-ul de praf, pe gratis, deși nu era obligat s-o facă și nimeni nu face așa ceva pe gratis.
Seriozitate și profesionalism, recomand!
Tibi
Tibi2 ani în urmă
Am cautat un service cat mai sigur si am dat peste acest service. Comunicare a decurs foarte bine, reparatia a fost in aceeasi zi, pretul reparatiei a fost foarte ok.

Laptopul nu mai afisa nimic la pornire, era display-ul stricat, nu mai putea afisa culori complexe, mi-a reparat laptopul in aceeasi zi. Pret foarte ok. Mi-a si curatat si schimbat pasta la procesor si acum sta in 35 de grade in idle (inainte statea in 60), deci daca aveti probleme cu incalzirea la laptop, neaparat trebuie sa cereti si acest lucru!

O sa revin cu mare placere la acest service, nu mai am nevoie sa caut altul.
Locații recomandate