/Gorj/Serviciu de instalare electrica

Serviciul de Evidenţă a Persoanelor din cadrul D.P.C.L.E.P. Târgu-Jiu

Strada Iosif Keber 1, Târgu Jiu, România

Serviciul de Evidenţă a Persoanelor din cadrul D.P.C.L.E.P. Târgu-Jiu
Serviciu de instalare electrica
3.6
65 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
27VF+JC Târgu Jiu, România
+40 371 502 412
evidentapersoanelortgjiu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Google Set
Google Set2 ani în urmă
Atitudine aroganta si nesimtită , noi suntem slugile si ei stapânii
Leopold Puiu
Leopold Puiu2 ani în urmă
Am fost să schimb c.i.conform programării.Totul a fost ok.
Alin Diniu
Alin Diniu2 ani în urmă
Nu se respectă programările on-line. Nu există distanțare fizică și nu se poartă mască de protecție. Zeci de oameni în același timp la ghișee.
Andreea Citoiu
Andreea Citoiu4 ani în urmă
Inapoiati si comunisti.Ca sa iti schimbi buletinul ai nevoie de mama/bunica/stabunica!Nu au xerox in dotare.Dupa ce astepti 1 ora la rand ,te intoarce inapoi pt. ca iti lipseste o copie.Trebuie sa iesi din cladire si sa incepi sa cauti un xerox.Dupa care din nou la rand.Personalul foarte arogant si lipsit de empatie.👎🏻👎🏻👎🏻
Dan Arsenie
Dan Arsenie4 ani în urmă
23 decembrie,an 2019...site ul DPCLEP e mort,la telefon nu raspunde nimeni...
sa va fie RUSINE!!!
Rusine ROMANIA!
Timp in care sunteti platiti dun bani publici!
Olivia Lee
Olivia Lee2 ani în urmă
O stea este mult prea mult pt nivelul de profesionalism de care se da dovada.Felul cum se vorbeste clientilor Nu ar trebuii permis sub nici o forma.Rusine!Sunteti simplii angajati si uitati care va sunt atributiunile Si de ce sunteti platiti!!! Angajati oaneni cu calitati Nu doamne sictirite care Nu stiu ce inseamna relatia cu clientul....Revizuiti va angajatii !!!
Lucian Silviu
Lucian Silviu2 ani în urmă
Imi pare rau ca trebuie sa acord o stea dar 0 nu exista.Am trait 2 experiente neplacute la interval de 2 zile ceea ce m.a determinat sa scriu aceasta recenzie.In data de 14.07.2020 am fost sa depun actele pentru decesul tatalui meu si am fost efectiv zeci de minute certat de o angajata cu un glas insupurtabil de strident care tipa la mine ca pe buletinul tatalui meu nu era pus un semn diacritic.I.am explicat ca tot de ei e eliberat si sa nu ma mai certe dar degeaba.Trebuie sa inteleaga totusi ca greseala nu e al celui care depune actele ci a celor care au eliberat buletinul si cel care depune actele e p coplesit de durere si nu e cazul sa fie certat.
Peste 2 zile la aceasi institutie pentru un buletin un nou episod neplacut.Gardianul sau paznicul ca nu avea ecuson sa.ti dai seama ce este cand am intrat in hol efectiv iritat de faptul ca 2 femei isi aratasera nemultumirea fata de el,a inceput efectiv sa urle si sa ne dea afara cu toate ca aveam programare bagand in schim in sala cetateni din Moldova ca au prioritate.
R U S I N E,pacat ca esti obligat sa intrii acolo
Simona Bubulina
Simona Bubulina2 ani în urmă
Total dezamăgită 😧😡😠
Am fost programată la ora 08.30 și am intrat în camera foto abia după ora 09.00, timp în care au intrat în fața mea trei persoane "cu recomandări" , functionara spunând pe un ton cu dispreț că nu a venit plicul 😑 ..poate plicul cu darul, mă gândesc 🙄🤔
Locații recomandate