/Gorj/Serviciu de instalare electrica

Direcția de Sănătate Publică Gorj

Strada 22 Decembrie 1989 22 BIS, Târgu Jiu 210006, România

Direcția de Sănătate Publică Gorj
Serviciu de instalare electrica
3.4
9 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
27JF+XC Târgu Jiu, România
+40 253 210 156
dsp-gorj.centruldecalcul.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Vasile Alexandru
Vasile Alexandru2 ani în urmă
(Tradus de Google) Bine

(Original)
Ok
Florian Martan
Florian Martan2 ani în urmă
As da -5 stele, pt Dra. Mădălina Popescu care răspunde la telefon și închide în nas celor ce ii plătesc salariul. Pentru obținerea unei decizii de izolare trebuie sa il suni pe Johannis, pentru ca în DSP GJ cât și Ilfov , dezinteresul, lipsa de bun simt și serviciile oferite cetățenilor sunt total împotriva acestora. O sa scriu și mai sus pentru ca o astfel de atitudine nu poate fi posibila în tara asta care cade de la o zi la alta mai jos.
Razvan Strinu
Razvan Strinu2 ani în urmă
Astept raspunsul pentru o derogare de 2 zile si nimic luati bani degeaba
Dicky Pulărăul
Dicky Pulărăul2 ani în urmă
Grecu Alexandru
Grecu Alexandru2 ani în urmă
Constantin Cilibiu
Constantin Cilibiu4 ani în urmă
Nicu Radu
Nicu Radu5 ani în urmă
Va sesizez pe aceasta cale ca an Bl 9 str Ciocârlău, conducerea asociației nr 123 Tg jiu, asociatie de locatari , a luat cu intenție apa din băile care sunt comune, de câteva luni, s au făcut adrese către anumite instituții, cu răspuns evaziv, motiv pt care rog instituția dv stra sa verifice acest aspect ,existând un miros greu de suportat, care de pe holuri pătrunde și in locuințe, s au montat apometre fara canalizare , fara proiect , toată mizeria mergând la subsolul Bl 9 din str Ciocârlău și Bl 502 din str B dul Ecaterina Teodoroiu. Este a 2 abatere de acest gen , și consider ca sănătatea unei persoane , nu trebuie sa depindă de câteva persoane din asociația nr 123. Multumesc.
X S
X S2 ani în urmă
Mâncați banii degeaba.
Am fost sunat de o pitipoanca care îmi spune ca trebuie sa stau în carantina 14 zile, nu pot sa ies afara, dar oricine poate sa vina pe la mine. 😂😂😂😂(în contextul în care m-am întors din Italia și trebuie sa stau obligatoriu 14 zile în carantină) Mi-a mai spus ca nu contează dacă stau cu parintii sau familia în casa, ei își pot conțină activitățile ca deobicei, doar eu nu am voie sa ies. Ce înseamnă asta? 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
Locații recomandate