/Dolj/Serviciu de instalare electrica

Agenția pentru Protecția Mediului Dolj

Strada Petru Rareș 1, Craiova 200349, România

Agenția pentru Protecția Mediului Dolj
Serviciu de instalare electrica
2.4
11 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8Q5W+RP Craiova, România
+40 251 530 010
protectiamediului.org
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cătălin Șchiopu
Cătălin Șchiopu2 ani în urmă
Noaptea se ard cabluri pe raului si garda de mediu are program pana la 18:00
Irina goga
Irina goga2 ani în urmă
Am facut o sesizare pentru defrisare abuziva a spatiului verde din fata blocului,care nu a primit numar de inregistrare nici pana acum, la 2 saptamani dupa depunere.
Catalin Gingioveanu
Catalin Gingioveanu2 ani în urmă
La doar o zi dupa ce seful Garzii de Mediu se batea cu pumnii-n piept ca a descins pe Raului si a readus ozonul in Craiova, in cartierul 1 Mai nu poti sa respiri in casa de mirosul de fum provenit de la arderile de cabluri... Garda de Mediu isi face treaba... mai amendeaza cate un carutas prin Facai ca a fost calul balonat si a rasuflat, mai confisca o masina cu trei saci de moloz, pe care omul voia sa-i duca la tara, sa-i puna prin curte... numai operatiuni din astea complicate face Garda de Mediu, pe banii nostri... Spor la treaba, nenicule!!!
Sorin Ocneanu
Sorin Ocneanu3 ani în urmă
Fum negru langa parcul tineretului
Se polueaza si in weekend nu doar in cursul saptamanii
Laurentiu Radu
Laurentiu Radu4 ani în urmă
Am facut mai multe sesizari dupa ce am facut mai multe verificari in cont propriu (desi asta ar trebui sa faca dlor,am zis sa ajut, dar a fost in zadar). Țiganii ard saptamanal tone(nu exagerez) de anvelope si cabluri . Poluarea se poate observa uneori chiar si de la cativa km. Este indamisibil asa ceva intr-un oras. Garda de mediu si-a motivat nepasarea prin faptul ca nu au angajati deajuns. Totusi 2 ore cat am stat acolo , am observat ca aveau destul timp liber. Sper totusi ca vor avea o atitudine mai ok,sau sa demisioneze.
Ionel Bala
Ionel Bala5 ani în urmă
APM Dj este autoritatea de reglementare în domeniul mediului pentru jud Dolj. (Garda de Mediu este autoritatea de inspecție). APM are sediul pe str Petru Rareș Nr. 1, fațada clădirii este pe Calea Unirii. Instituția nu are nici un fel de spațiu de parcare.
ABC Craiova
ABC Craiova2 ani în urmă
Voi mai funcționati sau luați banii statului degeaba? Nu e posibil asa ceva, fum înecăcios peste tot. Din Lăpuș pana în Craiovita, fum și iar fum, aerul este irespirabil. Luați odată masuri 🤬
Florin bala
Florin bala2 ani în urmă
Garda de Mediu Dolj - in sediul IPJ - str. Amaradia 93-95, - intrarea pe usa din fata portii.
Locații recomandate