/Dolj/Serviciu de instalare electrica

Leroy Merlin

Electroputere Mall, Calea București 80, Craiova 200440, România

Leroy Merlin
Serviciu de instalare electrica
4.4
4 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8R7J+5F Craiova, România
+40 374 409 900
leroymerlin.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–22
Marți: 7–22
Mirecuri: 7–22
Joi: 7–22
Vineri: 7–22
Sâmbătă: 7–22
Duminică: 8–21
Scrie o recenzie
Ruxandra Nicolae
Ruxandra Nicolae2 ani în urmă
Dupa ce am fost in alte 3 magazine asemanatoare pentu a gasi o solutie la instalatia sanitară in sfârsit am gasit salvarea printr-un angajat Gabriel C. Cu toată amabilitatea m-a ajutat si s-a străduit sa gasim o rezolvare deoarece era nevoie de o improvizație nu de un produs standard gasit la vanzare, a dat dovada de profesionalis. Am primit toate informatiile necesare pt a fi sigura ca iau fac cea mai buna alegere. Ii multumesc încă odata prin aceasta cale.
Felicitări, aveti un angajat extraordinar! Mai rar asa angajat! O sa ma reintorc cu toată increderea
Raducu Nicolae
Raducu Nicolae2 ani în urmă
Saptamana aceasta am avut norocul sa întâlnesc la Leroy unul dintre cei mai profesioniști și mai amabili angajați cu care am interactionat, dl. Gabriel de la sanitare.
Un domn extraordinar de amabil și de flexibil, care pe lângă faptul ca te asculta și îți pune la dispoziție toate informațiile de care ai nevoie, te ajuta și te îndruma pentru a face alegerea potrivita.
Entuziasmul de care a dat dovada ma face sa cred ca, Dl. Gabriel ar trebui sa fie o sursa de inspirație pentru colegii lui și pentru clienții cu care interacționează.

A fost cea mai plăcută experienta a mea, în calitate de client și pot sa spun ca:

Entuziasmul este contagios și nu rămâne doar la persoanele care îl poseda.

Respect Gabriel!
Eugen Savu
Eugen Savu2 ani în urmă
Recent am avut nevoie de anumite produse sanitare , recomandate de " meseriasi " ,care credeam ca sunt cele mai bune.
Ajuns la raionul sanitare, l-am intalnit pe consilierul de vanzari Bogdan V. , care a dat dovada de profesionalism si multa rabdare, oferindu -mi posibilitatea sa-mi aleg produse de o calitate superioare ,la un pret mult mai mic decat cele recomandate de " meseriasi " .
Marlene Petrescu
Marlene Petrescu2 ani în urmă
Vreau sa imi exprim multumirea pentru informatile pretioase, utile, pe care le am primit din partea domnului Silviu S. Am fost ajutata ,cu multa rabdare si promptitudine de dansul, sa imi aleg gresia si faianta necesare. Il recomand ca fiind un angajat plin de profesionalism. Sfaturile au fost foarte utile. Multumesc frumos!
Alin neacsu
Alin neacsu2 ani în urmă
Putini angajati care sa te ajute. Trebuie sa ai timp si rabdare. Cand am ajuns la casa de marcat am avut un produs fara cod de bare, casiera a sunat pe raion sa rezolve, nu a raspuns nimeni de pe raion(electrice) .Prodisul a fost o surubelnita de verificat tensiunea. M-am dus singur ca si client sa rezolv situatia !
Cataleya maria
Cataleya maria2 ani în urmă
O experiența plăcută , livrarea prompta și personal amabil atât angajații de la comenzi telefonice cât și colegele lor care au luat legătura cu noi sa confirme dacă totul a decurs bine cu livrarea și comanda !
Marin Simion
Marin Simion2 ani în urmă
Magazinul isi respecta promisiunile pe care le fac clientilor. Am vorbit cu o fata la telefon pentru ca doream achizitionarea unei cantitati mai mari de lambriu. Mi-a sugerat ca ar fi bine sa fac un card client pentru a avea o livrare gratuita. Cand am achizitionat marfa am avut si livrarea gratuita. Am fost foarte multumit.
Florin chirila
Florin chirila2 ani în urmă
Un magazin pe care il recomand cu toate increderea, in special pentru profesionalismul angajatilor. Ii multumesc pe aceasta cale domnului Madalin Toma pentru ajutorul oferit in gasirea unei solutii ideale pentru comanda mea.
Locații recomandate